Názor na zdravotné stredisko v Myslave

martina7919
5. jan 2021

Dobrý deň, žienky chcem sa vás spýtať aký máte názor a skúsenosť so zdravotným strediskom v Myslave 🙂na další mesiac som tam prvý krát objednaná a mám trochu strach ako to bude prebiehať .. ďakujem za odpovede..

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
radushka11
6. jan 2021

Ak mas na mysli MUDr. Juhasa, k nemu by ma nikto nedostal, ani keby mi zaplatili. Kvoli nemu som chodila na hocijake vysetrenie pocas tehotenstva vystresovana a s obavami, ci ma nahodou neodmietnu... No zbytocne, takuto negativnu skusenost a arogantny pristup som zazila len u neho. Moja skusenost s nim:
https://www.modrykonik.sk/som-tehotna/3d-ultrazvuk-kosice/

susannnsusan123
18. jan 2021

Ako tie herecky sestricky su proste herecky, treba skaredo pozriet, zvysit hlas a razne jednat a budu vsetci kludni. Doktor bol.v pohode, a presne kvoli zlym recenziam, som si brala so sebou chlapa, a to je iny pristup vsade, ked mate muzske pohlavie za sebou, nedovolia si tak. 🙂

susannnsusan123
18. jan 2021

Hej, a jednej herecke som nalozila po telefone, pretoze mi stale skladala telefon umyselne, lebo sa bavila so svojim, co som videla aj na vlastne oci. 🙂 takze razne s nimi jednat, oni su zavisli na vas, lebo vy za to platite + si stiahnu nekrestanske peniaze z poistovni. Takze asi tolko 🙂