Ahojte, potrebujem poradiť, ktoré nakupne centrum navštíviť... Baby, potrebujem nakúpiť hlavne 13rocnej dcére, ktorá potrebuje oblečenie skúšať a nemám čas na všetky centra. Prosím, poraďte, kam ísť, kde sú naj obchody pre mladé baby, cenovo dostupné, tzn H&M, reserved, mohito, new yorker atď... Drahé značky nepotrebujem, nakoľko všetko nosí pár mesiacov... Ďakujem Vám vopred.
@biankaaaa ďakujem krásne ♥️
za mňa je v Optime väčší výber ako v Auparku
V Auparku máš pre mladé Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, H&M, Terranova, New Yorker. Optima je väčšia, ale nemáš tam prvé 3 menované obchody. Máš tam ale House, Cropp, Reserved, Takko a tiež tam je aj H&M, New Yorker, Terranova. MOHITO v KE nenájdeš, iba v Prešove a ešte je Sinsay v Cassovii.
@lucka_ke
@marietaaaa11 vďaka 😊
@nice202 juuj, ďakujem krásne, presne toto som potrebovala. Ja som si aj pozerala na nete, aké obchody sú kde, ale známa ma zneistila, že to nemusí byť aktuálne, že niektoré už pomenili ci pozatvárali. A nerada nakupujem, tak ešte behať po nákupnom centre s pubertackou vedľa seba, kde nič neviem nájsť, to by mi deň nespravilo 🥴
Poznám to, neznášam nakupovanie s mojou puberťáčkou. Je to na neurol 😂.
@nice202 veru, presne si to vystihla 🤣🤣🤣
Pre mladé baby Aupark.. tam je bershka, stradivarius, pull n Bear, h&m aj new yorker