MUDr. Tatiana Koipish - SonoClinic

20. feb 2024

Ahojte, mate niekto skusenost s touto dr. ?

mima402
20. feb 2024

Čo konkrétne? Ja som pri nej bola na 2. a 3. sone a vždy všetko pekne ukázala, okomentovala čo práve pozerá a aj keď som sa ja niečo pýtala vždy odpovedala a aj ukázala na bábätku.

lienka9898
20. feb 2024

Ja som tam bola u nej 3x a super len nikdy nam neurobila pouzitelnu fotku, ale inak vsetko vysterila,ukazala, pohlavie uz v 13. Tyzdni povedala, takze super

monickammm
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
theanak
20. feb 2024

Ahoj, ja som bola u nej 2x s podozrením na Downov syndróm u bába a bola v pohode, všetko ukázala, snažila sa povzbudiť a dala aj odporúčania aké vyšetrenia ešte urobiť.

vanilka3
20. feb 2024

Ja som bola u nej v 12. tt, vsetko ukazala, vysvetlila, bola som velmi spokojna.
V 20. tt som bola u vychvaleneho dr. Dankovcika a bola som velmi nespokojna, zial.

autor
21. feb 2024

@vanilka3 vazne si bola taka nespokojna pri Dankovcikovi? 😮 bol neprijemny alebo?

autor
21. feb 2024

@mima402
@lienka9898
@monickammm
@theanak
dakujem dievcata.
Idem k nej na utz v 20tt tak som chcela vediet aka je. Ci vsetko pekne prekontroluje, pozrie a hovori co a ako. Na utz v 13tt som bola pri Hatiarovi, no nebola som velmi spokojna. Bolo to velmi rychle, vsetko okomentoval len v poriadku, v norme. Neviem taky divny pocit som z neho mala. O fotkach ani nehovorim, otrasne rozmazane. Tak dufam ze pri tejto to bude lepsie a vsetko pekne hlavne poriadne prekontroluje.

mima402
21. feb 2024

Mne urobila pekné fotky na to, že bol maly zle otočený a mal pupočnú šnúru pred tvarickou. Snažila sa urobiť čo najlepšie.

taktotedanie
21. feb 2024

Svagrina bola na druhom ultrazvuku, prve co riesila zle tripple testy ( vieme aka je ich vypovedna hodnota), ziadna pouzitelna fotka, diagnostikovala tazky selest u dietata a podozrenie na downa, potom sla hned svagrina do myslavy tam vsetko vyvratili, pisala potom svagrina dankovcikovi aku skusenost mala s pani dr, len sa jej ospravedlnoval nic viac, dieta zdrave bez selestov

vanilka3
21. feb 2024

Dr. Dankovcik neprijemny nebol, prave naopak, ale pozrel babo velmi rychlo, bola vtedy o dva tyzdne mensia ako mala byt, tak tvrdil, ze je to preto, ze ma Downov syndrom. Nepozrel vsetko, pretoze sa zameral na to, ze to bude ten spominany Downov a preto nevidel, ze malej sa zauzlovala pupocna snura, mala stale menej kyslika a zivin, preto bola mensia a dalo by sa zabrániť uplnemu zauzleniu popocnika (dla slov dalsich 3 lekarov), a tak som zial o malicku prisla.
Preto mam na ho trochu tazke srdce.
A nifty vysledky Downov syndrom vylucili, bola inak zdrava. Po porode som ju aj videla a vyzerala v poriadku navonok, zdravo.

autor
21. feb 2024

@vanilka3 pane boze, tak toto ma strasne mrzi 😔 a pritom sa za to platia nemale peniaze. A nejake predosle znaky, alebo vysledky z testov a utz v 13tt poukazovali na ten downov syndrom ze sa na neho tak zameral ? 😏 take by sa stavat nemalo.

vanilka3
21. feb 2024

Nie, dovtedy bolo vsetko v poriadku, s adne znaky Downovho, pekne rastla kazdym tyzdnom tak ako mala. Len ten pupocnik, co je ojedinele, ale ked sa na skoro pride, tak sa tomu da pomoct. Tie posledne dva tyzdne som bola aj na pohotovosti, ze mam mensie brusko a slabsie citim pohyby a tam ze mala sa hybe, plodovej vody je dost, len je trosku mensia, ale ze to je ok. O 3 dni som bola u Dankovcika, mala bola este mensia, len nepozrel vsetko, ked to porovnam s Dr. Koipisch, ta pozerala dlho vsetko, hovorila co vidi, ako to ma byt atd, oproti tomu on nepozeral to vsetko. Poslal ma vedla ku genetikovi na odber krvi na Nifty co som si aj dala. Takze tak

vanilka3
21. feb 2024

Navyse sice som si bola vedoma toho, ze nepozrel vsetko ale vystrasil ma tym co vsetko hovoril o to Down.syndrome a ako ma rychlo posielal na krv, no ja vstala z toho lozka ako omamena a sla vedla. Co si vycitam, ze som mala trvat na tom, aby dopozeral vsetko co mal.
:(

konatt
19. mar 2024

podla mna je super, bola som u nej 2 x