Dobry den, mate prosim niekto skusenosti s pani Dr. Janosovou zo Sono Kosice? 🙂 pohlavie Vam urcila spravne? Aky bol pristup? Vdaka.
Ja som bola u nej, my uz sme pohlavie vedeli z trisomy aj potvrdila moja gynekologicka, aj v sonoclinic potrvdila mudr. janosova. Ale zas nasa mala sa tak ukazovala ze to by aj laik videl ze je dievca 🤣 doktorka bola mila, ale vysetrenie mi prislo take rychle a prakticky nic ine co robi aj moja gynekologicka( tiez ma 4D ultrazvuk) jedine co tak za tie peniaze sme mali asi 2-3 pekne fotky viac( babo cele vysetrenie spalo, tak ani video poriadne)
Susedka bola za 5min vybavena, v podstate nepovedala nic, sprava vsak obsahovala nie prilis dobry zaver a rozne diagnozy, samozrejme ani jedna sa nepotvrdila, musela ist do myslavy
Ano pohlavie urcila spravne
@anii18 ja som bola pri Hatiarovi, Turňovej aj Jánošovej, no najhoršie sedenie sa mi zdalo s Jánošovou. Len rýchlo rýchlo a v závere nič nepovedala a spravila 3 fotky a 3 videá, kde absolútne nebolo nič vidno a boli skoro úplne rovnaké, urobené pár sekúnd po sebe. Vtedy sa mi to zdalo,že to boli zbytočne vyhodené peniaze a dlhé cestovanie. S ostatnými som bola spokojná,lebo viac komunikovali, ukazovali, nafotili, natočili. Ak si človek platí 85€ a je tam dokopy 10 minút so všetkým a ešte nemá ani fotku tak jasné,že bude sklamaný.
@jvasenka s ňou som bola najviac spokojná… naozaj dopodrobna všetko popisovala, ako žena žene.. ľudsky, milo a zároveň profesionálne.. aj fotky a videá sa snažila urobiť čo najlepšie, bábätko sa snažila naviesť tak, aby sa dobre otočilo..pri nej som bola časovo najdlhšie a mala som z vyšetrenia najlepší pocit..zodpovedala na akékoľvek otázky a vždy sa pýtala, či všetkému rozumieme, že kľudne vysvetlí, nech sa pýtame.. vôbec sa neponáhľala.. veľmi príjemná doktorka.. škoda,že na vyšetrenie si žena nevie vybrať, kto ju bude vyšetrovať..alebo teda aspoň mne nikdy nedali na výber..
@anii18 zdravim, raz som mala vysetrenie aj u nej a vlastne kazdy, kto ma vysetroval, vzdy urcil spravne pohlavie, dokonca aj v 13tt 🙂
S vysetrenim som bola stale spokojna, aj u nej, vsetko v pohode 👍