MUDr. Roman Lajš - Košice

veronika_0
8. mar 2021

Ahojte, prosím Vás chodí niektorá k doktorovi Romanovi Lajšovi na polikliniku Sever v Košiciach?
2 týždne sa mu neviem dovolať a bola som tam dnes aj osobne, ale bez oznamu majú všetko zamknuté. Neviete prosím niečo viac? Ďakujem pekne

anneet
8. mar 2021

Ahoj, ja som bola minuly tyzden 2 krat a normalne ordinoval. Ale uz viac krat sa mi stalo ze som prišla a nikto nikde od vtedy stale najprv volam.

veronika_0
autor
8. mar 2021

@anneet ano? Kedy si bola ak sa smiem spýtať? Či som len možno akurat vtedy volala keď tam nikto nebol.

anneet
8. mar 2021

V pondelok a stvrtok som bola

veronika_0
autor
8. mar 2021

@anneet aha, ďakujem. Tak skúsim štvrtok znova, snad tam bude 🙂

mika99
22. mar 2021

@veronika_0 dobrý večer dovolala ste sa? Chcela by som ist aj ja na prehliadku ale neviem či sa objednáva alebo ako to teraz funguje

veronika_0
autor
23. mar 2021

@mika99 áno no išla som osobne 2x nerobil ale nakoniec sme sme sa stretli.
Teraz by uz nemal byť problém, neobjednava sa, prídete len podľa toho či obyčajne alebo na poradňu. Máte hodiny kedy ako ordinuje?

sabinami
27. dec 2021

@veronika_0 Zdravím, viem že je to staršia diskusia ale neviete náhodou či už pán doktor ordinuje ? Od 15. novembra je vypísaný a ja už ho súrne potrebujem 😅 momentálne mi tam nikto nedviha takze sa vôbec neviem informovať cez telefon neviete náhodou či už ordinuje?

veronika_0
autor
27. dec 2021

@sabinami ahoj, ja už pri ňom chvalabohu niesom. Ale pozerám, že sa nezmenil. Ak ti môžem poradiť, čím skôr si nájdi druhého. Vďaka nemu som skončila s predčasným pôrodom v 34tt s ťažkou preeklampsiou. Pretože, ma odmietol vyšetriť a spraviť ultrazvuk bábätka po covide. A presne ked som ho najviac potrebovala tak bol nezastihnutelny.

anneet
27. dec 2021

@sabinami dobry den, minuly tyzden som volala este bol vypisany. Už vyše mesiaca neviem sa k nemu dostať. Ale este som neskušala volať. Idem skusiť.

anneet
27. dec 2021

@anneet nič, už na to nemam ani nervy, rozmyšlam že zoberiem kartu 😔

anneet
27. dec 2021

@veronika_0 a možem sa opitať, ku komu ste prešli? Tiež uz chcem zobrať kartu, mam už tiez toho dosť. Pokial som chodila sem tam ok ale ked som ostala tehotna tak cele zle, a nehovorim kolko krat som tam prišla a hned sa otočila lebo ani nebol v praci.

sabinami
27. dec 2021

@anneet tiež som chcela už brat kartu ale neviem ho zastihnúť a sestrička ktorú teraz má s nou sa nič riešiť nedá káže mi čakať na doktora no žiaľ teraz sa už vôbec neviem dovolat 🤷🏻‍♀️ Zmena doktora je platna vždy od nového mesiaca takze tento už kartu nestíham vybrat keďže mi nikto nedviha 🤷🏻‍♀️ A ja som sa chcela prehodit k Linkeschovi (dúfam že som to správne napísala) z mojho okolia ho majú za lekára asi všetky moje známe a strašne ho chvália

sabinami
27. dec 2021

@anneet tak ďakujem pekne za taký pristup k tehotným, ja som akurát v procese umeleho oplodnenia a to už po druhý krát takze dobre vedieť na tehotenské kontroly k nemu nechcem chodit ani náhodou

anneet
27. dec 2021

@sabinami velmi pekne ti rozumiem, som po umelom a mame doma synčeka 🙂 a tie kontroly u neho otras, ultrazvuk mi urobil raz v 13 tyzni a koniec. Sama som si platila dalšie.

veronika_0
autor
2. jan 2022

@anneet ja som prešla k MUDr. Kraus , teraz ma ordináciu Pri jazdiarni 1 ,, je to veľmi dobrý doktor a človek, škoda, že som k nemu neprešla skôr.
Ten Lajš je jedna katastrofa, pritom vraj to bol dobrý doktor, no neviem čo sa mu stalo. Ale uz vo februári min.rok začal takto neplánovane nechodít do práce, do vtedy vraj aj posielali sms keď neplánovane neordinoval. A presne telefón vypnutý, to nehovorím o jeho strednom prístupe. Povedal mi, že keď chcem vedieť niečo viac tak si to mám vygooglit.

veronika_0
autor
2. jan 2022

@sabinami neskúšali ste volať na poisťovňu? Či sa stým nedá niečo robiť ? Možno by nebolo zle podať na neho sťažnosť na dohľad nad zdravotnou starostlivosťou
Dr. Linkesh je tiež super, robil mi cisarsky , potom za mnou aj prišiel na izbu hoci nie som jeho pacientka

sabinami
3. jan 2022

@veronika_0 och ja určite nebudem podávať sťažnosť nie som ten typ človeka, dovolala som sa sestričke a už som u inej gynekologicky 🙂 šla som nakoniec k MUDr. Lenka Falatova mala som na ňu od okolia veľmi dobre odporúčania taktiež tu som našla len samu chválu

ivusqaa
24. jan 2022

Ahojte dievčatá, ja len v krátkosti… aj ja som chodila k Lajšovi, no po nepríjemnej skúsenosti som radšej odisla. Kartu si vyžiadala moja nová gynekologicka. Od mojich známych viem, že tiež mali negatívne skúsenosti, doktor bol dlhodobo PN, žiaden oznam, nikto nedvíhal…
Avšak, doktor Lajš už nie je medzi nami. Takže kto tam ešte bol, si bude musieť nájsť náhradu…

anneet
25. jan 2022

@ivusqaa Ahoj, ja som bola pred tyždňom po kartu ale sestrička nič nespominala 😔 ked sa možem opitať čo sa mu stalo? Viem že od novembra bol pn.

dendan
25. jan 2022

@anneet tak dnes mal pán doktor pohreb teraz mi mama volala...

ivusqaa
25. jan 2022

@anneet neviem čo sa presne stalo, viem, že bol dlhšie v nemocnici hospitalizovaný…
Áno, dnes bol pohreb

anneet
25. jan 2022

@ivusqaa 😔

krekerce
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronika_0
autor
29. jan 2022

@ivusqaa áno akurát dnes som sa to dozvedela. Je mi to úprimne ľúto, možno aj mal nejaké problémy už dlhšie, ze bol taký aký bol

slniecka2014
3. feb 2022

@ivusqaa ambulanciu isto preberie nejaky novy lekar

lenkabnk
3. mar 2022

Máte kontaktné údaje na nového lekára, ktorý prevzal ambulanciu ? Ďakujem

slniecka2014
3. mar 2022

@lenkabnk Moyzesova 32, 0908569516 ,je to na vyvesene aj na stranke vuc

lenkabnk
4. mar 2022

Ďakujem

bea1007
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bea1007
8. mar 2022

Dobrý ja zháňam kontakt na sestričku MUDr. Lajša pani Ľudku. Priezvisko neviem. Nebola som u MUDr.Lajša už pár rokov, ani neviem či ešte u neho teraz robila. Neviete mi povedať či šla do inej ambulancie?