MUDr. Richard Molokáč - Košice

dkbakelover
17. nov 2021

Ahojte zienky 🙂 zajtra idem 1 krat k panovi Dr.Molokacovi, viete mi povedat, ze ci presne sidli na narodnej triede? myslim ci je to aktualna adresa,takisto ci neviete,ci musim ist rano na test,aby ma vobec vysetril. Nechcem tam sediet a nakoniec ma nevysetri vobec.
Tie,ktore k nemu chodite ste spokojne? 🙂))

taziona
17. nov 2021

@dkbakelover bola som minuly tyzden. Test som nepotrebovala. Za mna je to jeden uzasny dr 🙂 a ano, jeho ambulancia je na narodnej triede.

olivierko229
17. nov 2021

@dkbakelover ahoj, ja som u nho rodila nasho prveho, chceli sme si ho zazmluvnit, kedze nam ho odporucali na predporodnom kurze. Nezazmluvnili sme ho, myslim, ze mal mat dovolenku alebo nieco take, ale nakoniec som rodila pocas jeho sluzby..boli sme velmi spokojni, velmi Mily clovek.

dkbakelover
autor
17. nov 2021

@taziona @olivierko229 dakujem Vam velmi pekne zienky 🙂)) trosku mam strach,kedze nerada chodim ku gynek.,ale upokojili ste ma a verim, ze budem spokojna. Treba podla Vas klopat ci cakat?pytam sa len preto,lebo som sa objednala cez nejaky online portal, tak hadam to bude ok.

olivierko229
18. nov 2021

@dkbakelover toto ti ja neviem povedat..su to styri roky dozadu 😄

uzlanka
19. nov 2021

@dkbakelover skvelý doktor ako jediný lekár v KE mi vyliečil 2r dcéru... klobúk dole

silvia1304
15. aug 2023

@uzlanka Dobry. Z coho vyliecil vasi dceru? Mame ku nemu ist s malou tiez. Dakujem za odpoved

uzlanka
16. aug 2023

@silvia1304 mala opakujúci zápal, bol jediný lekár ktorý k nej pristupoval jemne a citlivo, s odstupom času môžem povedať že bol jediný ktorý ju vyliečil a odvtedy to nemala 🙏🙏🙏🙏🙏