Dobry den. Berie pan doktor este nove pacientky?
@saska85 Odporucas ho?
Áno 😊
Ja ho odporúčam taktiež 🙂 my k nemu chodíme všetky ( ja,mama a sestry) a nedáme na neho dopustiť, termíny sú trosku odveci… čakať aj mesiac na vysetrenie
Ahoj, ja chodím do Dermagynu, kde ordinuje, ale k p. Dr. Janovskému, on je tiež úžasný pán doktor 🙂 Dermagyn berie nové pacientky. Ak máte niekde už gynekológa, treba si prísť do Dermagyn po vyradenku, odnesiete si ju svojmu gyn a oni si vás prevezmú 🙂 z vlastnej skúsenosti ja som tiež chcela k p. Dr. Linkeschovi, ale čaká sa na prvé vyšetrenie u neho veľmi veľmi dlho, keďže som otehotnela, objednala som sa k Dr. Janovskému a neľutujem, prístup, profesionalita, príjemný, no 100% spokojnosť 🙂
@elalala Tehotne teda nemaju prednost? Ako dlho by si musela cakat?
@elalala Toto ma pravdupovediac odradza. Tehotnu by mali zobrat hned.
Majú online objednávkový systém, mimo neho sa do ambulancie objednať nedá. A tam má vybookované minimálne 2 mesiace. Sem-tam dopĺňajú termíny, ale málokedy. Samozrejme tehotnú zoberú prednostne, ale ak je už ich klientka. Ak nie, žiaľ, musí čakať na termín. Veď si zavolajte do ambulancie a sestrička vám vysvetlí.
@elalala Cize ak sa tam teraz prihlasim k 1.11. a napr. o dva mesiace otehotniem, tak ma zoberu na tehotenske vysetrenie uz normalne?
Tie dva mesiace sa caka na preventivnu prehliadku? Co ak nastane nejaky problem?
To sú otázky na ambulanciu
Ja som tehotna a sestricka mi dava zvlast terminy na poradnu, neidem cez objednavkovy system. Urgentne pripoady su od 5-6 rana . Vtedy mozete prist bez objednania, aj ked zistite, ze ste tehotna
@saska85 Prosim ta ake su poplatky u pana doktora?
Nic som neplatila odkedy som tam
Na fb stranke zvyknu mat info ci beru nove pacientky...neplatila som unho nikdy nic
Ja mam s Linkeshom zle skúsenosti, nevravím ze je zlý doktor ale ma už toľko pacientky ze sa nevenuje každej jednej na sto % ako by mal. Sam mi to potvrdil aj p. Dr Janovsky, tiež ordinuje v tej istej ambulancii a musím pochváliť veľmi sikovny a dobry doktor 🙂
Podla mna treba zavolat ja som raz koli niecomu volala a dala mi rovno aj termin na preventivku o 2 tyzdne..
Netusim, skus zavolat rano sestricke