MUDr. Mikulová - Košice

florita23
26. jan 2024

Mudr. Mikulova - PANELOVA Košice

Ahojte, chcem sa opytat ake mate skusenosti s touto lekarkou.

suzanah23
27. jan 2024

OK celkom, teraz je pomerne často zastupovaná inou lekárkou. Trošku niekedy náladová mi prišla, ale inak odborne ok. Mínus je, že už roky im tam nefunguje wc, čo je pri dlhšom čakaní podľa mňa problém hlavne pre tehu a pod. Nie je to dobrá vizitka pre ordináciu. Trošku by som sa nad tým na ich mieste zamyslela.

banalu
27. jan 2024

Za mna dobra lekarka, vsetko vysvetli, poradi. Ano niekedy naladova, ale pracu robi dobre. Robi aj v nemocnici ako porodnik. Chodim len ked je tam ona (sestricka sa ma zvykne opytat ci chcem k nej alebo zastup).
To wc bol mega problem hlavne na poradniach. Vzdy som sla predtym na pumpu, ale kym som sa niekedy dostala na rad, (aj ked casy sa celkom dodrziavaju), uz mi krizilo nohy, lebo ved tehotna a tiez vzdy nakaze poriadne pit pred utz nech je vsetko vidno 😂🤷‍♀️... niekedy ma poslala sa vycurat a niekedy sa rozculovala, ze mame chodit vycikane 🤷‍♀️😂

suzanah23
30. jan 2024

Suhlasím...trošku som minule čudne pozrela, ked mi toto povedala...chcela som sa opýtat, či fľašu treba nosit so sebou do čakarne...trošku dost divné vážne.

florita23
autor
30. jan 2024

@suzanah23
A a pristupom si spokojna?

suzanah23
31. jan 2024

@florita23 Už som tam roky, odrodila som, už neplánujem a idem 1 do roka, tak už to neriešim. Tiež preto, že to mám cestou. Rodila som ale v Šaci, nie u nej. Starostlivost mala inak ok, ale kedže som predtým ležala v Šaci a mala som predstavu, čo ponúka nemocnica, tak som chcela rodit tam. Bolo to ok, nikomu som neplatila nič inak. Nemyslím si, že by to nejako výrazne pomohlo niečomu a lekár ma plat za svoju prácu, čiže nebol dohodnutý lekár nikde.

lejllasa
14. mar 2024

Ja k nej chodím 16rokov , chodila som len raz za rok na preventívnu takže nič extra sme neriešili, keďže stále všetko ok. Teraz som bola tehotná a veľmi ma sklamala. Nemám pocit , že všetko vysvetlí, lebo práve naopak treba sa pýtať ,sama mi nič nepovedala a aj tie jej odpovede niekedy boli úplne strohe. Je veľmi naladova a pokiaľ máte iný názor ako ona radšej jej ho ani nehovorte. Ja aktuálne uvažujem o zmene