MUDr. Linkesch - prvá návšteva

10. apr 2022

Ahojte, chcem sa opytat na vase skusenosti u pana doktora. Idem k nemu na prve vysetrenie (zatial ako samoplatca), mam svoju gynekologicku, ale nie som s noz spokojna. Chcem pocut nazor aj ineho lekara. Mam vsak obavy a mierny stres, nakolko je to dr. - muz🙈 cely zivot som ako dr. mala iba zeny. Dakujem

viky_21
10. apr 2022

Ahoj, ja k nemu chodim a som spokojna. Je to profesional. A ze je to muz vobec neries. Musis to proste brat tak ze, je to jeho praca 🙈 ja som napriklad s muzom gynekologom spokojnejsia ako so zenou. A aj sestricku ma velmi zlatu 😊

autor
10. apr 2022

@viky_21 dakujem, dufam fakt ze ma vezmu, ale ked som volala sestricke tak povedala ze nebude problem, ibq zaplatim..no hned si aj vezmem asi vyradenku

viky_21
10. apr 2022

Len musis ratat potom s tym, ze maju stale plnku. U nich to funguje na rezervacnom systeme ale ked nieco surne a nieje volny termin tak staci zavolat sestricke a stale sa da dohodnut. Mne napriklad popri praci vyhovovali aj skore ordinacne hodiny. Nemusela som riesit volno v praci a podobne.

autor
10. apr 2022

@viky_21 ano presne cez ten rezervacny termin som sa prihlasila ale az koncom mesiaca ma volne, nevadi pockam uz tolko, ranne casy by aj mne uplne vyhovovali 🙂 aspon netreba odchadzat z prace

autor
10. apr 2022

@viky_21 ty si s nim tiez spokojna ? 🙂

januska20
10. apr 2022

Aj ja som jeho pacientka a som veľmi spokojná s jeho profesionálnym aj ľudským prístupom.
Aktuálne som 2x tehotná, čiže som teraz pri ňom často a chystám sa pri ňom aj rodiť.
A to,že je chlap ? Absolútne to neriešim, správa sa pri vyšetrení úplne profesionálne.
A ako píšu vyššie aj sestrička je super.

autor
10. apr 2022

@januska20 dakujem vam baby 🙂 tak pokusim sa tiez neriesit :D fakt si asi k nemu dam kartu po tom vysetreni 🙂

viky_21
10. apr 2022

Ja som tiez spokojna 🙂 nerodila som sice unho ale pocula som, ze je skvely porodnik

miskamicha
10. apr 2022

Som max spokojna 🙂 vyborny lekar

seems_toth
22. sep 2022

@januska20 dobry den, ja som aktualne tiez presla k Mudr. Linkeschovi. Mam len jednu otazku, je mozne si ho zazmluvnit k porodu? A v ktorej nemocnici? 🙂 dakujem

viky_21
23. sep 2022

@seems_toth myslim, ze ano a sluzi v starej nemocnici 🙂