MUDr. Katarína Sovová

miankass
25. jún 2021

Dobrý deň prajem chodíte niekto k sovovej?? Ja som tehotná a rozmýšľam nad zmenou gynekológa nakoľko sa mi nepáči prístup, chodíte k nej niekto??

viktoria1425
25. jún 2021

@miankass pred pár mesiacmi som od nej zutekala.
A určite k nej neodporúčam a hlavne ak ste tehotná.

damianko2410
25. jún 2021

@miankass Ja ju sice poznam iba ako klienku od nas z prace.no je dost arogantna...

bajka3
25. jún 2021

@miankass
Som jej pacientkou. Ak sa pytas vysvetli, sama od seba vela nevysvetluje. Nikdy som u nej dlho necakala, sestricka je uzasna. Avsak ma iba vaginalny ultrazvuk. V dnesnej dobe ako krajcir bez ihly. Na ostatne utz posiela do Myslavy. Neviem ci je to doktorka vhodna pre tehotne pacientky. 🤷‍♀️ Sama zvazujem odchod pred dalsim tehotenstvom.

sunny15
26. jún 2021

Ahoj ak hľadáš nového lekára a chceš lepší prístup tak určite nie ku Sovovej , ku pacientkam bola dosť chladná a odmeraná.

miankass
autor
26. jún 2021

@sunny15 rozmýšľam nad pánom Linkeschom ma aj USG co bohužiaľ pani sovova nemá a je vraj výborny a keďže v tehotenstve chcem len to najlepšie pre dieťatko volím túto variantu

sunny15
26. jún 2021

@miankass Linkesch,Knopp,Hajdu,Murín aj Hoppan je fajn,...

jeennyv
28. jún 2021

@miankass to je ta co je na snp poliklinike ak ano, hnusny pristup mala, neviem ci ona ci sestricka s kym som volala, chcela som chodit k nej, no totalne ma odradila..

simi27215
15. júl 2021

@miankass ahoj. Ja chodím k Dr. Sovovej. Zatiaľ som nemala problém.