Ahojte mate niekto skúsenosti z dr.Eliasovou ? detsky neurolog Košice
@deni9 je to top neurologicka. chodila som k nej so starsou predcasne narodenou dcerou a boli sme aj teraz po rokoch s mladsou.
Ahojte, boli ste teraz niekedy pri pani Dr. Eliašovej? Ja som práve volala na cisla, ktoré majú na stránke a v telefone sa má opytala kam volam, tak som povedala, že chcem objednat dcerku k pani Dr. Eliášovej a ona mi povedala, že taká tam nepracuje, že to je omyl. Pozeram číslo a je správne, tak som ostala ako vyfackana🙄
@dasbar33 0905211690? tam niekto dvihol telefon? lebo sestricka nedviha, je nutne napisat sms
@matkahelka mobil nedvihaju ale volala som aj na tu pevnú linku čo majú na stránke, 055 / 796 13 14 a hneď mi dvihli, s tým, že tam žiadna taká Dr. nepracuje, že to je omyl. Oki, tak napišem sms, ďakujem😌Ešte má zaujima, či sa ambulancia nachádza na Werferovej ako majú na stránke alebo aj tá nie je správne🙈
@dasbar33 ta pevna linka je omyl, to mobilne cislo je k sestricke, ako som pisala, sestricka mobil nedvihne, napis sms, co potrebujes, este v ten den odpise. ano, sidlia na werferovej.
@matkahelka Napísala som sms, že by som chcela vyštrenie pre dcérku, jej meno, dátum narodenia a odkiaľ sme, tak hadam to stačí a odpíšu mi. Ďakujem Ti veľmi❤️
@deni9 ano mam, len tie najlepsie.