MUDr. Erik Dosedla - gynekológia a pôrodníctvo Košice

27. okt 2022

ahojte, chcem sa opytat ci ste boli niektora bud na utz alebo rodili ste u p.Dosedlu v KE? v nedavnej dobe, ..ja som unho rodila v roku 2013 vtedy bol uplne uzasny na jednotku, ale citam v poslednej dobe ze sa riadne zmenil a to k horsiemu,, nielen po ludskej ale aj odbornej stranke?..skusenosti nejake?..budem vdacna za kazdu

autor
27. okt 2022

pytam sa preto lebo teraz by som chcela ist k nemu kedze cakam druhe a neviem sa rozhodnut

lalala94
27. okt 2022

Rodila som v Šaci 8/2022. Nemám s ním priamu skúsenosť, ale spolubývajúca ho mala zazmluvneného a nesťažovala sa. Pokiaľ ale viem, preferuje viac plánované cisárske pôrody počas jeho pracovnej doby. Na poradni bol vraj odmeraný, ale je odborník, poradil a odpovedal jej na všetky otázky. Viac info nemám. Osobne si ale myslím, že sú tam aj iní viac v pohode lekári. Ja som nikoho zazmluvneného nemala, ale ak by som nejakou hlúpou náhodou otehotnela druhýkrát, chcela by som Radovana Pribulu. Ten bol na poradni absolútne perfektný, na všetko odpovedal, priateľský, mladý, slušný, vyšetroval veľmi citlivo. Na moju smolu nemal službu, keď som rodila.

nikoleta1234
27. okt 2022

Bola som unho 1x na utz pred 3 rokmi, keďže som čakala dvojky rizikové tehotenstvo. Keď som vošla, tukal do mobilu, bolo vidieť, že je neskutočne unavený, zival. Mala som pocit, že je tam len preto, lebo musí. Veľa slov z neho nevyšlo...

biankaaaa
28. okt 2022

@lalala94 Pribulu odporúčam aj ja👌🏻 rovnako aj Kelija