MUDr. Dankovčík - Košice

zuzkaemmka17
14. feb 2022

Ahojte. Dievčatá máte skúsenosti prosím s MUDr. Dankovcikom v KE, mala by som totiž absolvovať morfologicky USG keďže budem rodiť ako 35- ročná. Ďakujem

sapetka
14. feb 2022

@zuzkaemmka17 ja som u neho bola ked som prvykrat rodila a to som mala 31 a teraz kdem zase. Za mna najlepsi odbornik siroko daleko

matkahelka
14. feb 2022

@zuzkaemmka17 je jedno kolko mas rokov, na morfo ultrazvuk chodia vsetky zeny (ktore si to mozu dovolit zaplatit). je to skvely odbornik. ja som bola u neho minuly rok v 12tt a v 26tt.

pininka1
14. feb 2022

Roky rokuce skvely odbornik. Ja som unho aj rodila pred 15 rokmi

katus87
14. feb 2022

Jeden s najlepších odborníkov na Slovenku, dosť nám pomohol s prvou dcérkou. Všetky tehotenstva som odchodila u neho.

zuzkaemmka17
autor
14. feb 2022

@matkahelka áno, len po 35tke je to povinne

matkahelka
14. feb 2022

@zuzkaemmka17 nie, nie je.

zuzkaemmka17
autor
14. feb 2022

@matkahelka tak potom sa gynekolog bude asi mýliť, že?

matkahelka
14. feb 2022

@zuzkaemmka17 urcite ano. rodila som pred 2mesiacmi ako 39 rocna a nikto mi nikdy nepovedal, ze je to povinne. isla som, pretoze som chcela. ak to tvoj gynekolig tvrdi, tak klame. staci otvorit google a nacitat si stranku tvojej poistovne. morfo ultrazvuk stoji nemale peniaze, kopec zien si to nemoze dovolit zaplatit, takze to nemoze byt povinne.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciaaaaa
14. feb 2022

@zuzkaemmka17 je to super odbornik aj velmi prijemny clovek. ja som u neho bola tiez, v kazdom trimestri raz. Povinne to v ziadnom pripade nie je, zrejme si svojho lekara zle pochopila. Je to odporucane, urcite nie povinne. Vela tehuliek na morfo vsak nechodi, kedze sa to plati.

eeffka
14. feb 2022

@luciaaaaa aj mne to svojho casu bolo "doporucene" snad nechcem riskovat ... ako bolo to ubohe ako taki smejdi , bezohladu ze som si to chcela normalne zakupir

luciaaaaa
14. feb 2022

@eeffka tak ved je to sialeny biznis, kde sa tocia nemale prachy. Za par minut ultrazvuku tolko desiatok eur. Je vsak vrcholne ubohe, ak niektory doktor povie tehotnej, ze je to povinne.

matkahelka
14. feb 2022

@luciaaaaa tak mozno preto ma dankovcik stale plno a 3-mesacne cakacky na termin, ved ak je viacero takych gynekologov, co tak bez skrupul oklamu tehotne zeny, ze je to povinne.

maxi2
14. feb 2022

@matkahelka Dankovcik má preto veľa lebo sa veľa ľudí sklamalo v Myslave. A robia aj nie tehotné čo majú zdravotné problémy. Pri prvom keď som sa objednávala tak mi sestrička povedala,že môj gyn. neposiela ,že on si robí sám toto vyšetrenie. Skoro som infarkt dostala ,že čo? A pri druhom mi bolo povedané ,že mám ísť hocikde len nie do Myslavy. A je tu dosť zlých recenzií na Myslavu.

matkahelka
14. feb 2022

@maxi2 slusne morfo robi uz aj Dosedla v Saci a vela zien uz chodi tam. samozrejme na Dankovcika sa este nechyta, kedze to chce dlhe roky praxe.
Ja od morfo nikoho neodhovaram, za mna je to skvely ultrazvuk aj popis od profesora, len je pre mna zarazajuce, ze nejaky lekar si dovoli povedat, ze je to povinne 😁

luciella
15. feb 2022

Či pôjdeš k Dankovcikovi alebo inému lekárovi v Sonoclinic bude vyšetrenie urobené tak ako má byť. Viem že urobili precízne všetky merania.
Mne osobne vychádzalo kvôli veku riziko,ale len kvôli odberom takže ja som s chladnou hlavou brala toto vyšetrenie že prepočet môže byť zlý. Meranie na usg bolo v poriadku a to je dôležité.
Samozrejme budú odporúčat iné platené odbery alebo amnio. Už pri určitom riziku sa to odporúča.
Ale aj pán dr sa mýlil keď som bola vo vyššom štádiu tehotenstva na usg, nakoľko obvodný videl že malá nerastie v 30 tt....
Vtedy si to treba potvrdiť u iných lekárov, v inom zariadení,napríklad v spomínanej Šaci.

maxi2
19. feb 2022

@matkahelka mne sa nepáči ,že po 35 odporúčajú odber plodovej vody. Aj keď ti povedia ,že ultrazvuk je v poriadku.

matkahelka
19. feb 2022

@maxi2 ja som si kvoli tomu davala platene trisomy testy, aby som na amniocentezu nemusela ist

maxi2
19. feb 2022

@matkahelka ja som nebola keď som povedala mužovi tak ten dobre infarkt nedostal. Že v žiadnom prípade nikde nepôjdem ,že na čo keď mám dobrý ultrazvuk. Či si naháňajú peniaze. A potom sa mi priznal ,že mal strach lebo kolegyňa bola na odber. Potom sa jej skomplikovalo tehotenstvo.