MUDr. Dana De Furia verzus MUDr. Lazorčáková

23. nov 2024

ženy, ideálne mamičky/tehule, k akej gyn odporúčate ísť? diskusie som tu čítala, pozitivne vcelku na obe, akurát pri lazorčakovej som akási neistá asi tým vekom a polohou.
som v 15t a vcelku sa bojím zmeny ale moja dr ma hrozne sklamala a neviem jej už veriť -vykrúca sa, a má ma za zlate prasa-miesto niečoho na predpis stále iba kúpte si to a tamto, ani pohlavie mi nechcela povedať lebo však hlavne nech je zdravé (súhlasím ale naozaj?), nechcela mi urobit základnú cyto (ešte pred tehu) lebo však nemáte 20€? a sestričku tam už neznesiem-skladá vám telefón, osobne vás klame do oči akože otras, wc na spoločnej chodbe na poliklinike.
takže hľadám opak- žiadne vykrúcanie, klamstvá, precízna na problémy, žiaden problém ak odmietnem napr tripple testy, ak sa rozhodnem ísť inam na morfológiu ako tam kde má zmluvu, predpíše keď nieco treba a nie iba odporúčanie na voľnopredajné doplnky, sestrička nech je super hlavne a wc niekde v čakárni/ambulancii pre pacientky a samozrejme usg kvôli tehotenstvu. pri prvom tehu som mala rizikové kvôli obličkám a asi ma to čaká znova takže aby nebol problém ani s pn. v tomto tehu som viac paranoidná a úzkostlivá na babo takže super ak by vedela moja obavy buď potvrdiť alebo vyvrátiť. ďakujem ❤️

0silvia0
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
23. nov 2024

@0silvia0 nadpis sa nedá opraviť, predpokladala som že košičanky vedia že ide o KE

zuzkaa1991
23. nov 2024

Ja som presla ku de furii neviem ci ešte berie nove pacientky.....dovolat sa neda malokedy.....ked tak osobne opýtať aj sestrička aj lekarka topka chodim asi 2 rok tam...aj ked zatiaľ len na preventivky ale vzdy všetko vysvetli

U ktorej lekarky ste momentálne len moja zvedavosť 😇

vikit3
23. nov 2024

môžem sa opýtať u ktorej lekárky si teraz? 🤔

jana35798
23. nov 2024

De Furia je super. Ma aj paradnu mladu sestricku. Ochotne, mile, citlive. Nikdy som necitila ziaden natlak zo strany dr na nejake konkretne pripravky a kazdy problem riesila profesionalne ako sa patri.

biankaaaa
23. nov 2024

Tiež chodím k de furii už roky a som spokojná

autor
24. nov 2024

@zuzkaa1991 ˇ
@vikit3 toto by som si zatiaľ nechala pre seba keďže som stále ich pacientov…
@jana35798 no tej sestričky sa obavám keďže ona je prvý kontakt, viem že u našej bol problém že sestrička nechcela púšťať pacientky k dr keď napr neboli objednané a mali nejaký problém (aj mňa objednávala), ťažko sa jej dovolať, nedá info a povie že som to mala vedieť napr.
@biankaaaa a dlho čakáte v čakárni? objednáva sa na čas? u mojej sa objednáva ale čakám aj 40min

taktotedanie
24. nov 2024

Pozrite, tiez ste asi komplikovana , problemova pacientka a vyjst s vami je tiez asi umenie ako citam vas prispevok
Moja gyn (30 rocna prax, maximalna dovera a to aom sama zdravotnik) mi nepovedala pohlavie az do 25tt lebo dovtedy nevravi nikomu , bodka.
Uz ste mala mat absolvovany prvy velky ultrazvuk v 12tt a tam pohlavie hovoria
Tripple testy ano kadejake ale aj napriek tomu vedia zachytit nieco, je to standard ak sa vam nepaci chodte do cudziny kde sa to nerobi, dam si urpbit nefrflem a ked tak ich mozte rovno hodit do kosa
Vybrat si mozte akekolvek pracovisko chcete
A ze by mi vadilo ist na wc v nejakej poliklinike? 🤷🏻‍♀️ v tehotenstve je obmedzene mnozstvo liekov ktore mozte uzivat neviem ci by ste boli spokojna ak by vam pisala take lieky
Cim menej tym lepsie
A pozor mpja sesternica obvolala obidve dr a ako tehotnu ju nechcela zobrat ani jedna a to sa stahovala z cz na sk
Dostala odpoved ze od inych lekarov tehotne pacientky nepreberaju, obvolala dalsich 6 gyn - tiez nic
Az 9 gyn v poradi ju zobral do starostlivosti