Ahojte, zháňam pani doktorku Andreu Bernathovu. Pracovala v Casoovare v Košiciach na gynekologií. Vraj tam už nepracuje. Neviete niekto či tam pracuje poprípade kde ju nájdem? Ďakujem pekne 🙂.
@ivanka2222 naozaj je este tam? Mne sa zda, ze uz tam nepracuje, nie je ani medzi zamestnancami porodnice. Ale netusim, kam odisla
@mirkab1804 ja som si tiež všimla že nie je medzi zamestnancami....škoda ona bola úžasná.....neviem ako ju mám nájsť
Ahojte, ja mam zajtra termin u tejto pani doktorky. Bola som objednana k panovi doktorovi Hladkemu v sanatoriu Helios na Krivej, ale ochorel, a ja som uz s vysetrenim cakat nechcela, tak ma zajtra vysetri pani doktorka Bernathova. Takze zrejme teraz pracuje v tom sanatoriu, ale na ich stranke som ju medzi personalom nenasla, tak neviem ci tam len chodi zastupovat alebo ako 🙂
@vanilka3 Ahoj prosím ta ako dopadla navsteva u pani dr? ja sa tiež chystám k nej ale žiaľ na nete vôbec nie sú nan žiadne recenzie a dr hladký už tam nerobí ;/
@slovenka37 Bola velmi mila, zhovorciva, ale aj vypocula.
@vanilka3 takze odporucas? objednat sa smelo k nej?
@vanilka3 ooo ale gratulujem tak toto je pecka a brala si niečo na to? alebo si zmenila stravu ?
@sonia_ môžem poprosit aj teba o skúsenosť s heliosom a doktorkou ? 🙂
@slovenka37 ja som bola spokojna s pristupom, citila som sa tam dobre, venovala mi cas, zodpovedala moje otazky, ale nakoniec som nedala na jej odporucanie. Ja som moj problem konzultovala s dvomi dalsimi lekarmi a ich nazory sa lisili.
@slovenka37 a este by som doplnila, ze ked som sa pytala ci sa niekde robi zakrok aj v lokalnej anestezii, povedala ze nie, ale mne moja lekarka povedala ze ano, takze ja len odporucam si hladat informacie od viacerych lekarov 😊 ale co sa tyka jej pristupu, s tym som bola spokojna, nie kazdy lekar sa vie spravat k pacientovi milo a vsetko detailne vysvetlit
@sonia_ aaaahaaa ale super aj toto mi pomôže a môžem sa opýtať ako si dopadla kde si ešte išla a na koho si dala a prečo? môžeš aj do správy ak lepšie takto 🙂
@verony00 ak je to taka mlada pani doktorka tak pracuje v Šaci v nemocnici na pôrodnici. 🙂