MUDr. Adriena Tencerová alebo iný pediater v Košiciach

banalu
19. mar 2022

Pekny den prajem,
Chodi niekto do Procareu s detmi k pediatricke Tencerovej? Ak ano, ste spokojni?
Pripadne, vie niekto odporucit dobreho pediatra co berie novych pacientov v KE?
Niekto kto je proaktivny, vyriesi veci aj emailom?
Lebo nasa spadova asi vyhorela za tie roky 🙄 chodila som k nej od dietata, mala som aj ine ako bezne detske choroby a stale bola super..no teraz ked k nej chodim s babatkom tak "vsetko je normalne" a po kazdej poradni som z nej viac a viac sklamana.. A to ja nepatrim k mamam co riesia kazdy prd a zacervenanie 🤦‍♀️🤷🏻‍♀️
Dakujem 👍

molkapolka
19. mar 2022

@banalu kolegyna ma u Tencerovej vsetky 3 deti a je spokojna. Riesi viac menej mailom, ide k nej az ked sa jej dieta doma uz nezda ok.

zuzkazuzkazuzicka
18. okt 2022

Snaha obnovit temu. mate niekto prosim konkretne skusenosti s pani doktorkou? potrebujem zmenit pediatra, uvazujem nad tencerovou, no chybaju mi informacie, recenzie, skusenosti. dakujem 🙂

dhominika
2. dec 2022

@zuzkazuzkazuzicka my to prave riesime, sme u Tencerovej rok a pol, ale hned v pondelok beriem kartu prec. Dieta 40 ky horucky a tam sa neda dovolat a vziat nas nevedia, lebo ma dnes “ plno” toto sa nam stalo uz druhy x. Ona si tam riesi svoje poradne, ale akonahle je nejaky problem, neviete sa tam dostat. Na recepcii nam povedali, ze mozme skusit, ale ze nezarucuje ze sa tam dnes dostaneme, maly ma rok a pol a 40ky horucky, do toho zapalene oci a nevieme sa dostat k zdravotnej starostlivosti…

zuzkazuzkazuzicka
2. dec 2022

@dhominika tak to je brutal. Je blbe, že človek nema kontakt priamo na pediatra, myslím, že keby si sa dovolala priamo do ambulancie, isto by kázali prist

dhominika
3. dec 2022

@zuzkazuzkazuzicka no neviem, pretoze mame skusenost ked mal maly 6 mesiacov, tak sme tam docupkali priamo, dali nas do izolacie a asi po pol hodine nam prisla sestricka povedat, ze mame volat nie len tak si prist, ze oni tam maju zdrave deti v poradni a my sme si prisli s chorym deckom a im nakazime ine deti. Neviem ja som z cias, ze ked sme boli chori, tak sa islo k lekarovi, v procare to maju zjavne inak. Takze, za mna procare nie, tiez budem hladat ineho lekara. Maly je brutal chory, teploty pomaly 40 tky, zapalene ocko, kasle ako tuberak a ja som ho nevedela dostat k lekarovi ked to potreboval

zuzkazuzkazuzicka
3. dec 2022

@dhominika tak to je pre mňa dôležitá info do budúcnosti, Dakujem, že to pisete

dhominika
4. dec 2022

@zuzkazuzkazuzicka nechcem Vas odradit, ja neociernujem pani doktorku, kedze sme sa k nej ani raz ked sme to potrebovali ku nej nedostali. Ten pristup tam je otrasny. Volala som 4x , a za kazdym rozpravala s niekym inym a dookola vysvetlovala to iste a vsetky slecny mi len dookola recitovali tie iste naucene repliky a postupy. V lekarni sme boli kupit nejake kvapky, doplnky pre maleho a lekarnicka ze preco s nim preboha nejdeme k lekarovi, ked sme povedali ze chodime do procaru tak len prekrutila ocami, ze vela ludi sa stazuje. Platime si tam a mam s nim behat po inych statnych pohotovostiach, to mi pride na hlavu

zuzkazuzkazuzicka
4. dec 2022

nemam slov na toto

dhominika
4. jan 2023

@zuzkazuzkazuzicka maly mal vtedy nakoniec laryngitidu, boli sme na pohotovosti kedze do procaru sme sa nedostali. Dostal steroidove cipky, vobec to vtedy nebola sranda. Takze my sme s procarom na dobro skoncili.

mary888
18. aug 2023

Tiez neodporucam pani doktorku, mam presne tu istu skusenost, neviete sa tam dovolat a ked uz sme sa tam s chorym dietatkom dostali, spravali sa aj so sestrickou maximalne neprofesionalne, a to tiez v tej ich izolacii ani nie v ambulancii… hned sme odisli

seepferdchen
14. dec 2023

@mary888 taky tak