Ahojte. Keďže sa budeme sťahovať do Šace, chcela by som Vás poprosiť o skúsenosti so škôlkou a školou v Šaci. Navštevuje školu a škôlku veľa spoluobčanov?
Ďakujem za odpovede.
@lilizzachy skús si pozrieť stránky tejto školy, fotogalériu alebo FB a budeš v obraze 😎
Úprimne?
Škôlka záleží od učiteliek, keď malá chodila do druhej triedy tak furt dajaká básnicka alebo pesnička teraz nič.
Škola bola kedysi top chodili sem deti z KE teraz je to však vraj bieda ešte prvý stupeň ok ale vraj druhý stupeň potom majú deti problém na SŠ. Spoluobčania stále boli avšak keď som ja chodila riaditeľ si s nimi poradil, resp nebál sa ich. Super vybavenie bolo čo sa týka vonkajšieho ihriska umelý trávnik, altánok, hojdačky, klasický travnik, v zime sa korčuľovalo na multifunkčnom ihrisku, mali sme trampolíny, vonkajšiu gymnastiku, plážové ihrisko a aj bazén. Teraz tuším len trávniky a altánok funguje.
@lenja123 ako myslela som si, tak potom poriešime radšej niečo v Košiciach 🙂
@janulik2008 ďakujem 🙂
@lilizzachy nie je za čo. Bývam v Šaci takže som sem chodila aj do školy a veľa ľudí hovorí že ešte prvý stupeň ok ale na druhý stupeň radšej inam 🙂
@lilizzachy Čo sa týka škôlky nechodí tam veľa rómskych detí synovia ak vobec neake take dieta mali v triede vždy to boli naozaj slušní a čistotný ale čo sa školy týka je podľa mňa veľmi slabá vobec nic navyše len učenie žiadne výlety, divadlá,kino no proste nic maximálne ak tak škola v prírode zvažujem syna preradiť na inú školu druhý syn už chodí do Košíc a omnoho lepsie chodia často von do divadiel,kina,na trhy a podobne uplne inak aj menej ucenia skôr zážitkové učenie ale tiež su zvlášť rómske triedi takze v tomto nieje vobec žiadny problém aj v Košiciach chodia do škôl aj rómske deti nepociťujem ich tu výraznejšie ako keď ja som chodila do Košíc do škôl
@tifi2324 so škôlkou súhlasím tiež malá má rómske deti v triede a sú slušní🙂
@lilizzachy tak kedze ich v Saci zije viac ako dost musis s tym ratat.