Mileniova Veronika 1.1.2001
Ahojte vsetci, mozno ste poculi o mileniovej Veronike z Košíc, ktorej matka dostala byt od mesta, ktory nakoniec predala. Jej 3 deti Veronika, Darinka a Arpad skoncili v detskom domove v Secovciach, kde sa dostali do pestunskej rodiny. Pred tym este mala 2 sestry, jedna bola zverena sudom do starostlivosti tety a druha bola adoptovana, to som ja. Po X rokoch som sa dozvedela, ze som adoptovana a mam surodencov. Je tu niekto, kto by mi vedel poskytnut nejake informacie o tychto surodencoch alebo priamo niektory zo surodencov ? Je mozne, ze mena a priezviska boli zmenene, tak skusam akykolvek sposob najdenia. Dakujem pekne 🙂
@loyda Ahoj. Dakujem pekne, skusim. 🙂
@nikinka169 Neviem ti pomoct, ale velmi drzim palce! Bud silna!
Podľa dostupných informácií sa v čase umiestnenia do domova volala Veronika Vargová
@doriiis ano, to viem, no ale uz to moze byt zmenene, nakolko aj mne rodicia zmenili meno aj priezvisko, o to je to zlozitejsie
@zmrzlinka2021 dakujem
Ahoj všetci je mi potešením sa dôverit z niekym ja len potrebujem poradiť a hlavné pomôcť volám sa Mário basczsur mam 23 rokov a od 5 rokov má sociálka zobrala do deckeho domova z Košíc-šatca do veľkých kapušanoch všetkych nás rozdelili každý znas İšiel do iného deckeho domova Adrian basczsur sa volá a ten druhí Jakub basczsur otec je po smrti 6 rokov a mama je v Nemecku ale žiadne info nemám a jak som višiel na 18 rokov preč z domová tak som začal hľadať ale neúspešne nikto mi nevedel poradiť a ja to robím po prvé veľmi mi chýbajú a a závidím každému kto má zlatú šťastnú plnú lásky rodinku veľmi by som si prial mať všetkych pri sebe alebo aspoň ich vidieť či sú poriadku lebo mňa len to zaujíma asi som príliš citliví ale prosté som taký a veľmi rad by som od vás potreboval pomôcť prosím ďakujem pekné všetci že to čitaťe a keď mi viete pomôcť tak vás prosím pekne ďakujem dopredu za každe info.. od vás a prajem vám príjemný večer a ešte raz ďakujem..,🌹👌
Ahoj, skús napísať na Facebook do skupiny Hľadám stratené kontakty... Držím palce ♥️