Ahojte, viete sa objednat na logo k logopedička Petranskej ?? Ja už 2 mesiace sledujem voľný termin a nic zjavne to neviem vystihnúť ( sledujem k 15. v mesiaci). Platený termín už mam,ale až koniec augusta a dovtedy by sme potrebovali ešte jeden termín. Zmenilo sa u nej niečo pri obedjnavani ? Ďakujem za odpoved 😊
@zuzkaa1991 a koľko sa u nej platí ? Pripadne nevies ci berie ďalších pacientov ?? …:u nas bil problém že syn začal rozpravt neskor(3r) teraz v zásade nemá ziaden problém rozpráva celkom pekne, ale zatiaľ nie úplne čisto tak nechcem prísť o logopeda keďže nájsť voľného je nemožné, ale zas ist tam 2krat za rok nemá veľmi zmysel 🙈
Ja som bola so synom u Mgr. Petranskej raz. Ona je mila, zlata synovi sa tam pacilo ale tiez bol problem s terminmi a vedela som ze sa dalej nikam takto nepohneme. Teraz chodime ku sukromnej pani logopedicka Kentošová. Som spokojna urobili sme velky pokrok u nej. Platime 25€ za 30 minut.
Este dodam ze niekedy sme u pani Kentošovej aj 2x do tyzdna ked sa jej uvolni termin.
Chodíme k nej termíny dava stále 15. ráno o 5:00 ja som vstala o 5:40 a už mala len cca 12 termínov. Lebo v KE pre stálych je len pondelok až stredu, vo štvrtok ma nových a v piatok je vo VT. Sama povedala, že by potrebovala minimálne 2 kolegyne aby všetko stíhali. Ale inak som veľmi spokojná, vstávam do práce, takže objednať sa nie je pre mňa až taky problém. Ale o 7:00 je už neskoro.
@janadj ale ak mas platený tj to je váš prvý termín u nej, nemôžeš sa objednať na termíny pre stálych pacientov, skôr ako pôjdeš na ten prvý.
@janadj moja začala rozprávať ako 3.5r detská zanedbala aj ked som od 2r riesila
Takze mame 6r tak uvidimeco stihneme do augusta ci pojde do skoly ale zistili nam tom centre ze aj zle pocuje nepocuje kazde pismenko a presne vysli tie hlásky ktore zle vyslovuje takze zaciname aj metodu s hudbou
Ale u dorkovej sa plati 30eur ak si dobre pamätám 1hod a budeme chodiť kazdy druhy týždeň
Ci berie netusim nas zobrala minuly mesiac bez problémov a budúci týždeň ma prvu hodinu co bude uplne s nou pracovat na uvodnej ju len preskúšanie diagnostiku spravila a dala ulohy na cvicenie
@zuzkaa1991 jaaaj tak držím palce aby tam robila dcérka pekne pokroky 👍…:u nas ro zatiaľ vyzerá dobre z toho čo ona vravela tak môj syn rozpráva asi dobre tie písmenka čo ma pred sykavkami, R a pod …ale ma nabeh na lenivý jazyk takže domáci tréning a občasná kontrola neuškodí
@janadj tak my mame viac toho a teraz ze nepocuje presne sykavky este parru pismen. Preto ich nemôžeme nauucit spraavne vyslovovať takze ideme jednou metódou stimulovať mozog nech zacne počúvať všetko správne
@zuzkaa1991 to vám veľmi držím palce aby to zabralo v čo najkratšom čase 🙏🙏
Pani Kentosova je super…vrelo odporucam
@janadj kvoli tomu som neslak nej ;) my sme zbytocne odbili rok u renckovej minuly mesiac sme presli k ďorkovej a za prvu hodinu klobúk dole aj ked.si bohužiaľ platime ale vidim rozdiel. Praca hodinu nie 25mim