Mgr. Bíšová - parkovanie

25. apr 2023

Dobrý deň, viete mi poradiť, kde sa da v blízskosti parkovať, ideme so synom na vyšetrenie k doktorke Bíšovej, adresa je Mlynská 26. Chceme ist na istotu a nehľadať parkovanie pol hodinu. ďakujem

katulienocka999
25. apr 2023

Ja ak idem na mlynsku tak parkujem vždy v auparku a odtiaľ je to cca 10 minút pešo.. už sa mi stalo,že som v okolí nič nenasla tak som sa musela točiť a hľadať 🙂

autor
25. apr 2023

@katulienocka999 ďakujem za tip, ak je to len 10 minut tak to hadam syn zvládne.

katulienocka999
25. apr 2023

Ja som tak už išla s 3 ročným a v pohode 🙂 gps mi ukazuje 7 minut dokonca 🙂 najlepšie je zaparkovať na konci auparku, neviem ci sa tam vyznáš.. nie ako je východ smerom na oc Dargov ale na druhom konci a odtiaľ už pôjdeš iba rovno a rovno - drevný trh a vyjdes na mlynskej 🙂

autor
25. apr 2023

@katulienocka999 my si dame náskok aspon pol hodinu :D. žila som v KE par rokov ale nemám vôbec prehľad, ja by som išla cez námestie, čo by som si predlžila cestu. ešte ze si napísala. dakujem pekne

mirib11
25. apr 2023

My sme parkovali na stanici, ale podarilo sa nam uz aj na Puškinovej

katulienocka999
25. apr 2023

Za máličko 🙂 no alebo od tej stanice to tiež nie je ďaleko 🙂 platí sa teraz všade tak je to asi jedno ci tam alebo tam 🙂

januska20
25. apr 2023

Ja zvyknem parkujeť na Puškinovej.