Materské mlieko - Košice

alenka0
4. jan 2021

Nepotrebuje niekto trochu materského mlieka? Hromadí sa mi v mrazničke, tak len či niekto nepostráda. 🙂

karhu
4. jan 2021

skus zavolat veducej sestre - NEONATOLOGICKÉ ODDELENIE, kosice...mozno odkupia..
vedúca sestra: 055 / 640 3680
https://www.unlp.sk/index.php?option=com_conten...

amelia000
4. jan 2021

@karhu to mas odkial? Vykupuju mliecne banky ale najprv ti zoberu krv a vytery na testy, pochybujem ze by len tak od kadekoho zobrali mlieko.

karhu
4. jan 2021

@amelia000 preto je tam link na veducu sestru, nech sa prv informuje..

amelia000
4. jan 2021

@karhu ako moze, ale zbytocne. Neriskovali by takto.. som myslela ze to niekde pisali, ze odtial mas info.

alenka0
autor
4. jan 2021

Asi áno, lenže som dlho doma a nechce sa mi chodiť po nemocnici na testy a blbosti, lebo niečo chytím, len preto, že chcem pomôcť.

karhu
4. jan 2021

@amelia000 ked som bola v porodnici ja, a baba mala viac mlieka, sestry z novorodeneckej JIS jej navrhli ze moze predavat...presny postup neviem..ale ak by mala autorka diskusie zaujem, od tohto kontaktu by sa dalo odrazit..za opytanie sa nic neda..

juliet86
4. jan 2021

napis na mamila.sk

carduelis
4. jan 2021

Ak by si mala náhodou cestu do BA alebo pani do KE 🙂

lenja123
4. jan 2021

@alenka0 v Košiciach neexistuje banka materského mlieka! Takže ak chceš predať materské mlieko, tak snáď jedine niekde súkromne ponúknuť. Mamičky predčasne narodených detí, maličkých detí s rôznymi zdravotnými problémami, alergiami by mohli mať záujem. Skús vyhľadať nejaké skupiny predčasniatok na FB.