Ahojte.
Hľadám inú mamičku na kocikovanie a na návštevu fitka, pokiaľ nám to naše ratolesti dovolia. 😉
Ja som z KE Juh, tak najlepšie asi táto lokalita, ale ani iné nebudú robiť problém.
Pekný večer.
J.
@seky025 ahoj ja som tiez neonku pozerala 😊 len teraz neviem ci sa tam dostanem skrz opatreni a ake stare mas dietatko? 😊
@miska_mysicka no dvojročnú.
A tam je rezim op
@danielka234221 nezmenili to na OP+? 😊 moja ma tiez 2 😊
@miska_mysicka no oni su vedení nejako inac tak op stačí tuším. Tak co, spojime sa správou a skúsime niečo?
@danielka234221 mozme jasne 😊
ahojte ešte je to aktuálne? Tiez som z Juhu,mám 4mes.,za Neonkou mi je už vyše roka smutno. Rada by som sa pridala,keď mi dieťatko troška podrastie, zatiaľ mám 2 prechádzky denne juh-terasa-mesto
Ahojte 🙂 tiež by som chcela vedieť ci je to aktuálne ešte? A či by bolo možne pridať sa? Chodila som do neonky a tiež by som rada začala znovu, ale rada by som spoznala aj niekoho na pokec ,kavu a program s detmi...mam 30 a dcérku 3 ročnú, som ke-zapad
@andrejka0 ahoj mam skoro 4 ročnú a 2,5 ročnú dcérku, som z terasy a chodím cvičiť tak 3-4x do týždňa do neonky poprípade do galerky
@danielka234221 Ahoj, neviem či je téma ešte aktuálna, tak skúsim 😁 chodila som predtým do neonky a rada by som znovu začala ale teraz už nieje skym, mam dcérku skoro 4 ročnú, tak sa musím prispôsobiť tomu. Môžem sa opýtať kedy chodíš cvičiť, aký čas? 😊
@seky025 ahoj, na kocikovanie mam uz jednu 2 ročnú ale fitko, teda neonku navstevujem