Mamička si hľadá prácu v Košiciach

mo215
19. máj 2021

Ahojte prosím vás nevie niekto o nejakej práci v Košiciach,ide o to, že mám dcéru a nájsť si prácu aby som ju stihla aj odniesť aj vyzdvihnúť zo škôlky je veľmi náročné. Vie mi niekto poradiť?dakujem

dmk_1
19. máj 2021

@mo215 aku pracu? Ja budem za seba hladat v juli nahradu.

nafka0483
19. máj 2021

@mo215 Aku pracu? Co vies robit - vzdelanie, vyucenie, kvalifikacia? Ake mas skusenosti, co si uz robila? Alebo ake mas este nejake zrucnosti, skusenosti?

Aspon pre predstavu ci hladas nieco ako pomocna sila v kuchyni, predavacka, casnicka, alebo nieco ako ekonomka, ucitelka, tlmocnicka, technolog...

ofzuza
19. máj 2021

Ponuk je v KE vela, zalezi co chces a vies robit. Treba posielat zivotopisy rad radom a ono sa uz daco najde

mo215
autor
19. máj 2021

@dmk_1 momentálne pracujem ako barman/čašník no žiaľ situácia je blbá a mame stále zatvorené takze vezmem hocico kde sa dá zarobiť

dmk_1
19. máj 2021

@mo215 gastro je na tom blbo, to je pravda. Ale po meste som videla kopec oznamov na dverach, ze hladaju personal. Treba vsade posielat, volat, niekde motyka vystreli. Drzim palce! Ja budem hladat do administrativy.

choco6
19. máj 2021

@dmk_1 Mozem sa opytat do administrativy ohladom coho, teda ja mam VS prirodovedneho zamerania síce ale neorientujem sa iba tymto smerom 😉

nafka0483
19. máj 2021

@mo215 Tak ak hocico, tak s kvalifikaciou barman-casnik to pre teba znamena bud gastro, alebo ine nekvalifikovane prace - pozeraj priemyselne parky, zavody a pod. lenze to je vacsinou na smeny.

dmk_1
19. máj 2021

@choco6 Vs nie je dolezita, skor prax. Ale o tom by som radsej sukromne riesila alebo ked vyvesim inzerat s podmienkami.

mo215
autor
20. máj 2021

@dmk_1 ja mám v pláne už gastro hodiť za hlavu a začať niečo iné. A vo sa týka fabrík tak mne smenu koliň dcérke nevyhovujú a tak v má aj zaujimalo či vôbec je nejaká firma,ktorá by ponúkala prácu aj matke s dieťaťom lebo doposiaľ som a stretla len s nepochopením. Ďakujem a ak ide o administratívu veľmi rýchlo sa učím ☺️

nafka0483
20. máj 2021

@mo215 Tisice firiem ponukaju pracu matke s detmi - to nie je rozhodujuce. Rozjodujuce je co vies robit. Vies cudzie jazyky napr?

mo215
autor
20. máj 2021

@nafka0483 cudzie jazyky aktívne neovládam žiaľ

nafka0483
20. máj 2021

@mo215 A ine nejake zrucnosti, kvalifikacia alebo nieco odborne?
Ak nie, tak vyber sa zuzuje, lebo firma ta neobsadi na nejake odbornejsie miesto ak nemas o tom vedomosti ani ziadne skusenosti, cize ostanu take prace co si nevyzaduju ziadnu specialnu kvalifikaciu a to su prave najcastejsie tie, kde pracovna doba nie je idealna 8-16 alebo 7-15 :-/

eeffka
20. máj 2021

@mo215 nic v zlom ale to si doteraz cakala ci otvoria? vsetky casnicky u nas zo sidliska uz min 2mesiace robia v potravinach a este po nich aj chnapli a co sme s nimi hovorili do gastra uz nepojdu, dobra placa, pravidelny cas, socialne vyhody. Plus skolky su otvorene od 6,00-17,00 cize dufat ze si najdes pracu 8-15idealne je nerealne, najma ak nemas ziadne specialne znalosti. Smer najblizsie potraviny a popytat sa

molkapolka
20. máj 2021

@dmk_1 mozem poprosit info?

mirka1812
22. júl 2021

@mo215 Ahoj🙂 Som tiez mamicka na materskej s 2 detmi a pracujem z domu online,nie som zavisla na sefovi, pracujem sama na seba, svoj prac.cas si riadim sama, mam dostatok casu na svoju rodinu a vdaka tomu co robim sa uz nebudem musiet vratit do povodneho zamestnania 🙏 Ak by ta zaujimalo blizsie info alebo aj ostatne maminky co tu ste,tak mi kludne napiste,vsetko vam rada vysvetlim😉 Pekny dnik este🙂

nafka0483
22. júl 2021

@mirka1812 Taketo ponuky su tu zakazane, precitaj si pravidla. Ziadne MLM, sietovy marketing a podobne. Jednak je to zakazane propagovat tu a ponukat a jednak tomu uz nikto neveri, stale tie iste blaboly, na to uz nikto neskoci.