Ahojte prosím vás nevie niekto o nejakej práci v Košiciach,ide o to, že mám dcéru a nájsť si prácu aby som ju stihla aj odniesť aj vyzdvihnúť zo škôlky je veľmi náročné. Vie mi niekto poradiť?dakujem
@mo215 Aku pracu? Co vies robit - vzdelanie, vyucenie, kvalifikacia? Ake mas skusenosti, co si uz robila? Alebo ake mas este nejake zrucnosti, skusenosti?
Aspon pre predstavu ci hladas nieco ako pomocna sila v kuchyni, predavacka, casnicka, alebo nieco ako ekonomka, ucitelka, tlmocnicka, technolog...
Ponuk je v KE vela, zalezi co chces a vies robit. Treba posielat zivotopisy rad radom a ono sa uz daco najde
@dmk_1 ja mám v pláne už gastro hodiť za hlavu a začať niečo iné. A vo sa týka fabrík tak mne smenu koliň dcérke nevyhovujú a tak v má aj zaujimalo či vôbec je nejaká firma,ktorá by ponúkala prácu aj matke s dieťaťom lebo doposiaľ som a stretla len s nepochopením. Ďakujem a ak ide o administratívu veľmi rýchlo sa učím ☺️
@mo215 A ine nejake zrucnosti, kvalifikacia alebo nieco odborne?
Ak nie, tak vyber sa zuzuje, lebo firma ta neobsadi na nejake odbornejsie miesto ak nemas o tom vedomosti ani ziadne skusenosti, cize ostanu take prace co si nevyzaduju ziadnu specialnu kvalifikaciu a to su prave najcastejsie tie, kde pracovna doba nie je idealna 8-16 alebo 7-15 :-/
@mo215 nic v zlom ale to si doteraz cakala ci otvoria? vsetky casnicky u nas zo sidliska uz min 2mesiace robia v potravinach a este po nich aj chnapli a co sme s nimi hovorili do gastra uz nepojdu, dobra placa, pravidelny cas, socialne vyhody. Plus skolky su otvorene od 6,00-17,00 cize dufat ze si najdes pracu 8-15idealne je nerealne, najma ak nemas ziadne specialne znalosti. Smer najblizsie potraviny a popytat sa
@dmk_1 mozem poprosit info?
@mo215 Ahoj🙂 Som tiez mamicka na materskej s 2 detmi a pracujem z domu online,nie som zavisla na sefovi, pracujem sama na seba, svoj prac.cas si riadim sama, mam dostatok casu na svoju rodinu a vdaka tomu co robim sa uz nebudem musiet vratit do povodneho zamestnania 🙏 Ak by ta zaujimalo blizsie info alebo aj ostatne maminky co tu ste,tak mi kludne napiste,vsetko vam rada vysvetlim😉 Pekny dnik este🙂
@mo215 aku pracu? Ja budem za seba hladat v juli nahradu.