Magnetická rezonancia v narkóze pre deti - Košice

marcelas82
29. júl 2021

Ahojte. Neviete v ktorej nemocnici v KE robia magnetickú v narkóze? Ide o to, že syn ešte len bude mať 2 roky v septembri a neurolog ho chce dať vyšetriť aj pod MR, avšak musí ísť do narkozy lebo nespolupracuje v ničom. Ma aj neurologicky nález. A ešte čo všetko treba aby sa tam dostal;papiere, vyšetrenia atď??. Vdaka

nika82
29. júl 2021

obvolat a pytat sa

kacena4
29. júl 2021

to ti musi neurolog vybavit cez nemocnicu prijem a vys. nie ambulantne

ildiko36
29. júl 2021

@marcelas82 My sme boli vo februari..Neurolog ti musi dat žiadanku na MR vyšetrenie.potom musis ist do Fakultnej nemocnice na terasu na Radiologiu a dohotnut si termin na MR.Da sa aj zavolať ale uprimne je lepšie ked tam pojdeš osobne..potom treba na detsku prijmovu amb.a povieš že mate MR vyš.a oni ti povedia ako más dalej postupovať a kedy mate ist na prijem.
Pred Mr treba spravit predoperacne vys.krvne odbery ,interne vyš.- Ekg srdiecka a anesteziologicke vysetrenie.anesteziologicke sme si dali urobyt v Ke v deň prijmu.ja som musela dat urobyt v tedy antigenovy test nie starsy ako 72h..teraz netusim ako stym..treba sa spitat na prijmovej amb.ja som aj malemu urobyla test inak detom to robia aj v nemocnici pri prijme.

ildiko36
29. júl 2021

@kacena4 zaleží na tom aká je diagnoza..lekar to vybavy statim jedine keď je to súrný prípad inak aj my sme museli ambulante vybavit a dost dlho sme čakali.Pritom dieťa bol po úraze hlavy

kacena4
30. júl 2021

@ildiko36 my chodime pravidelne a vzdy mi to vybavuju lekari

marcelas82
autor
30. júl 2021

@ildiko36 no mne neurolog len napísal do papierov že MR. Žiadnu žiadanku mi nedal🤦‍♀️. Syn má ACC a preto mu to chce dať spraviť, prút už od narodenia mal robene dva ultrazvuky hlavy. Je celkom ok vzhľadom na tu diagnozu, akurát to ze nerozpráva, len pár slov. Ale živý je až až, cize neviem naozaj prečo to ma mat