Prosím Vás niekto kontakt na detského logopéda,vek 3 roky,áno tiež som názoru,dieťa pôjde do škôlky a rozrozpráva sa,ale niekto má iný názor. Ďakujem
@14zuzka10 klinicka logopedicka Cerna na Furci (ale ma poradovnik), dalsia logo Oriskova (Nova nemocnica)
@14zuzka10 určite žiadne rady typu keď bude rozprávať príďte k logopedovi alebo keď bude mať 5 rokov príďte k logopedovi ani nič také nepočúvajte. Ak máte pochybnosti, tak aj s 1;5 ročným a radšej 3 krát zbytočne ako neskoro. Pri takých malých detickach určite odporúčam Furcu a slečny logopedicky tam, alebo Oriskovu v nemocnici.
Ak ide o staršie deti a len o výslovnosť tak aj Obsuthova. Má svojský štýl, ale niekomu vyhovuje práve taky.
@anastazia93 zdravím práveže sme boli u obsuthobej dvakrát ale Môj necekol,vraví že on sa boji a môžme sa aj na hlavu postaviť,sama zhrnula že ona ho nemá ani ako diagnostikovať keďže nechce u nej nič povedať 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Ako už je to lepšie Ako pred pár týždňami tak uvidíme ale isto budeme od septembra po nástupe do škôlky riešiť 🙏
@14zuzka10 ano moze alebo nemusi sa rozrozoravat a ak ma nejake problemy s komunikaciiu,cim dlhsie sa bude cakat, tym horsie sa to bude odstranovat.