Ahojte, viete mi odporučiť dobrého Logopeda v Košiciach? Kde sa nečaká rok na termín a neplatí sa. Ďakujem
Hej len takto sa ku tej petranskej poobjednava plno ľudí a potom ti čo chodia tak chodia raz za 3 mesiace. Tiež nič moc systém, hoci pre tých ktorí chcú prísť prvýkrát je to výhodné. Dostanú sa na diagnostiku za 5 mesiacov, lepšie ako za rok.. len tie terapie potom nie sú také efektívne keď sú raz za 3 mesiace. No ale tak to má nastavené.. 🤷
@anastazia93 tiež chodím k Petranskej a mam termín na jún a júl. Dáva termíny aj ona sama? Lebo keď som bola pred dvoma mesiacmi tak vravela že to musím len cez internet. Tak ma zaujíma či objednáva aj ona sama? Ďakujem
@dominikuska ona neobjednava ,musíte sa cez net,bola som u nej v utorok,tak takto hovorila
@dada13288 a potom sa platí každe sedenie u petranskej alebo to prepláca poistovna?
Dobry den vedeli by ste poradit dobru logopedicku v Košiciach
@anicka077 obvolala som ich asi pred mesiacom, ani termin o rok mi nedali, nedali mi ziaden termin...kamoska mala taku istu skusenost, ale ak niekto o niekom vie, tak som celkom zvedava