Máte niektora skusenosti s Laserovú Epilaciou ?
Som objednana v KE v Chiramed máte nejakú skúsenosť s tou klinikou ? Ďakujem
@roxana61 s laserom som velmi spokojna chodila som do starej lubovne 😊 na kliniku
@kristin3558 môžem vas poprosiť vas te chodila na Laserovú Epilaciu či IPL Epilaciu.. a keď Laserovú tak.vas poprosim na ake miesto ste si dala epilovat chĺpky ?
@natalia mate uz v sprave a bola som na laset nie ipl
@natalia kupila som si minuly tyzden ipl braun silk expert 5 pro stal 300€ na podpazusie a na ipl treba pravidelne pocas 12 tyzdnov kazdych 7 dni aplikovat ipl na danu cas tela… takze sa necudujem ze nevidis vysledok ked si bola len 3x to ti veru odporucam si radsej kupit ipl na doma vyjde ta to lacnejsie 😊
@kristin3558 určite nie, ja som chodila 8 mesiacov a nič a tiež som si aj kúpila domov, za 400e a nič žiaden efekt... proste IPL nemá žiaden efekt. Len kým na to prídeš tak zaroveň zistíš ze si na to vyhodila kopu peňazí, ale už neskoro
@roxana61 tak je to velmi individualne 🙂 zalezi od hrubky chlpkov a tiez od toho ake velke cibulky mas … ja som bola na laser som spokojna a nakolko som v zahranici tak som zvolila tuto variantu 🙂 a uvidime
ja som chodila pravidelne kým sme sa nezačali snažiť o bábätko do Košíc, Lineal Košice, (IPL) Dr.Jalčovík. Pred tým som chodila asi rok do Dermaklinik (laser) , boli násobné drahší a mala som vždy horší výsledok ako v Lineal. Aj prístup aj ceny v Dermaklinik boli zlé. Nečakaj ale že chĺpky zmiznú hneď a všetky len sa na určitý čas pozastaví ich rast a vymiznú starosti s tým spojené. Tým že je cenovo dostupný, nehnevá ťa keď po pár mesiacoch od "ukončenia kúry" nejaké dorastú a ideš na udržiavacie sedenie. Mimochodom dala som si tam odstrániť aj znamienka, dokonca aj z tváre. Veľká spokojnosť.
@martinka_o takže IPL ti pomohol a laser nie ?
@natalia áno presne tak. Záleží asi nie od toho či je to IPL alebo laser ale od kvality stroja. A to som na laser chodila fakt do predraženého salónu ...
@martinka_o lenže podotýkam
Laser vykonávajú v klinike nie v salóne ..
V salónoch používajú IPL laser . Takže kazda skoro si to mili . Laser je vraj trvali ale Ipl je iba dočasný
@natalia Tak ako som písala. Dermaklinik-teda je to asi klinika = Žiaden trvalý efekt ani zlepšenie nenastal laserom v klinike. Mne je jedno čo majú v názve a že sú predražený a tvária sa luxusne. Dôležitý je výsledok a s tým som spokojná v Lineal za oveľa menej peňazí.
@natalia a do Dermaklinik som chodila viac ako rok. Takže nečakala som zázrak po 2-3 sedeniach. Dorazilo ma napokon to, že dvihli cenu o 50% a dozvedela som sa to na jednom sedení až pri platení. A žiaden zázrak neprišiel.
Ahojte, máte niektorá skúsenosť ešte s nejakou inou klinikou v KE, ohľadom odstránenia chĺpkov laserom? (konkrétne sa jedná o tvár).Vyskúšala som Ipl v presttge estethic centre, ale žiadna zmena. Dakujem.
Baby, ja mam osobne vybornu skusenost so sietou DepilConcept, ked som zila v zahranici a konecne prisli aj do Kosic, uz som stihla aj navstivit s nozkami 🙂. Zas nesklamali. Davaju normalne pisomny certifikat zaruky na to ze budete mat vysledky. Nikde v kozmetike som sa s tym nestretla aby mi dal niekto zaruku. Ceny maju fakt super ale hlavne to, ze vedia co robia a vsade po svete rovnako. Proste bomba 🙂
@veronikus1991 a vidis efekt s odstupom casu?
@kristin3558 prosim ta ako sa to tam vola? Dakujem
@veronika508 ahoj. Ano, ja mam super vysledky. Trvalo dlhsie kym si moje telo prekonalo ten odpor, ale potom ked prestali rast tak som bola na korekciu teraz prvykrat po pol roku.
Ty uz si sa odhodlala?
@kristin3558 prosím ta kde si chodila? Ako sa to volalo, pripadne kontakt? Vďaka za info 😉🙏🏻
Ja som s Chiramedom nadmieru spokojná, mám epilované viaceré oblasti už minimálne 2-3 roky bez chlpkov. Majú kvalitný laser rovnaký ako v Envy ale lepšie ceny. Prístup takisto výborný.
@natalia utvrd sa v tom ze je to laserová epilácia, nie ipl svetlom. Často tú ipl vydávajú za laser. Ja osobne som chodila na ipl cez pol roka a nepomohlo a mam odskusanu aj lumeu a tiež vyhodené peniaze... laser je možno účinný, neviem, ale už tomu neverím