Kurz pre dieťa od 1 roka - Košice

24. apr 2024

Ahojte,
prosim ake kurzy/aktivity sa daju robit v Kosiaciach s dietatom od 1 roka?
Okrem baby plavania a babybalance.
Existuje este nieco ine v KE?

Dakujem za radu, pekny den.

vkatush
24. apr 2024

Ja chodím s malým do Minisu na skupinové cvičenia/hranie na jazero, pár krát sme boli na PlayWisely na Moldavskej (ale to je individuálne alebo v dvojiciach). Kamoška chodí pravidelne a pochvaľuje si.

A sú rôzne herničky, aktivity na výmenníkoch alebo v detských centrách, záleží na ktorom sídlisku (Ovečka, Vawa, Pastierik, Macocha,...). Ale tie nemám osobne odskúšané.

bela30
24. apr 2024

Terasacik na Laboreckej.

beata_k
24. apr 2024

@bela30 Terasacik je len detska herna.

bela30
24. apr 2024

@beata_k Pytala sa na aktivity pre deti. Nie je to len herna.

Terasáčik ponúka priestor na plnohodnotné trávenie voľného času pre rodičov s deťmi a starých rodičov s vnúčatami. Návštevníkom ponúka zaujímavé podujatia, tvorivé dielničky, prednášky, besedy i divadelné predstavenia. Tieto aktivity umožňujú deťom naučiť sa hrať sa v kolektíve iných detí, prostredníctvom edukačných hračiek rozvíjať svoje zručnosti, deti sa naučia veľa zaujímavých vecí z rôznych oblastí.

autor
24. apr 2024

@vkatush najlepsie stare mesto, centrum. a dakujem pozriem si to.

hrvn
24. apr 2024

Také niečo?

beata_k
24. apr 2024

@bela30 Bola som tam x krat a teda nic sa tam nekonalo.

nafka0483
24. apr 2024

Na jazere je spominany Minis - tanecne lekcie, pohybove, joga pre mamky s detmi, mali aj tvorive dielne.

Detsky klub Bocianik ma plavanie a cvicenie na KVP.

Pozri na facebooku skupinu Babyfriendly Kosice tam casto davaju odkazy na rozne senzomotoricke hry.

autor
24. apr 2024

@hrvn ano take nieco, dakujem 🙂

autor
24. apr 2024

@nafka0483 dakujem 🙂

lalala94
24. apr 2024

Viem o Hudobnej škole Yamaha v MC Pastierik (Sever), osobnú skúsenosť ale nemám.