Prosím kde v KE vieme v nedeľu ísť pozrieť, kúpiť pánske saká príp.obleky?Doporučili mi paco Romano v optime,ale keď tam už cestujeme,tak určite by sme chceli pozrieť viac obchodov.Je to nákup pre teenagera,ďakujem.
quizzo na hlavnej, stvrtok som tam kupila 15rocnemu na vencek za 100 eur - mali akciu.
Ja som od viacerych znamych pocula skvele recenzie na predajnu MONO na juznej triede... cenovo popravde neviem
@karcikarci tiež som na ňu počula dobre recenzie ale čo viem je v nedeľu predajňa zatvorená 🙂
Paco Romano a majú akciu 1+1, kúpiš 1 oblek a druhý dostaneš v cene prvého a môžeš si ho vybrať do 1r od zakúpenia.
Je tam aj predajňa Adam, Ozeta.
@janinah topka je Mono na juznej triede, ale oni su otvoreni asi len pocas prac.dni. v optime mas viac obchodov s oblekmi. okrem paco este adam, ozeta.
@janinah odporucam pre oblek Pavanna fashion. Krasne doupravia na mieru a kvalitne obleky . Teda davno sme u nich nakupovali sle spokojnost
Podľa toho, aký máš rozpočet. Ak je okolo 450 - 600 €, tak jednoznačne https://www.oliverwicks.com/ robia obleky na mieru, plus do roka upravujú zadarmo. Je to tuším bulharská firma.
@matkahelka
@simona_boz
Kde to prosím je? Nejaká ulica čo viem zadať do gps
Ďakujem všetkým.
@janinah paci sa. je to tam obrovske a personal vie vyborne poradit. nie pritakavat. obleky maju tradicne, moderne, rozne strihy. fakt velky vyber. ides kupovat synovi oblek na stuzkovu?
@janinah paci sa 😊
@matkahelka stužkovú mame až o rok,postúpil z celoslov.kola Amavetu ďalej do sveta,tak ho treba zaodiet aj do iného ako mikinky a flanelky😀
A dnes sme celkom dobre nakúpili v optime,tak sa teším a ďakujem vsekym za tipy.Este ich využijeme aj neskor.
@janinah v optime, prípadne v auparku je aj ozeta, pripadne v casovii bandi..ale sa mi zdá,že v optime ale aj v auparku sú iné obchody s oblekami, pripadne ešte ak chcete niečo lacnejšie tak nájdete napr aj v hm alebo c&a, tam brat kupoval ešte daaavnejsie sako 🙂