Prosím, viete odporučiť nejakého psychológa/psychiatra, v okolí KE, PO, ktorý by bol ochotný dať indikáciu na sekciu?
Ďakujem
@vyrovnanaosoba Kazdy.
Obvolaj si ich a povedz co chces. Ja som bola v univerzitnej u statnej (meno uz neviem) a v pohode mi dala.
Hociktory, ak mas na to dovod.
@beata_k tak čo je to za psychiatra, ktorý sa len tak papier, že sa bojím, keď o mne ani nič nevie? 🤔
@vyrovnanaosoba Je to tokofobia, ktoru riesi prave tento lekar. A kedze ide o jednorazovu zalezitost (porod) tak zacat nejaku "liecbu" sa neoplati.
@martinkatinka mám obrovský strach z pôrodu. Druhého
@beata_k chápem, ale táto fóbia sa nerieši až pred pôrodom, ale počas tehotenstva.
@vyrovnanaosoba presne tak.urcite na to existuje " liečba" a to nemyslím lieky
Autorka.kym si len vybavia termín u psychiatra.tak už bude aj po pôrode.dobry psychológ by tá vedel pripraviť...držím prsty
Choď do Šace k prednostovi a nebudeš potrebovať žiadny papier.
@vyrovnanaosoba Niektore zeny sekciu proste chcu a toto je jedina legalna cesta, papier od psychiatra. Inde vo svete si zena sposob ako privedie svoje dieta na svet voli sama a nemusi si hladat cesticky.
@monsterablue prosím ťa, to môžem napísať mail primátori? A sa ho to spýtať?
@janinah termín pôrodu mám v polke novembra, hádam dovtedy niekoho nájdem čo má zoberie
@lalala94 ďakujem za tip
@beata_k inde vo svete je to aj tak, ze si to platis sama... Tu je sekcia dost financne narocna. Ak by bola moznost si to legalne zaplatit, ak to chcu, sekciu si moze zvolit ktokolvek, kto nato ma.
Bud, alebo si zazmluvnit lekara, ktory je otvoreny s tebou debatovat a spravi ti sekciu
@monsterablue nestihla som precitat...
Žiaden. Len tak na požiadanie. Lebo sa bojíš, alebo že chceš.