Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejakú reštauráciu na oslavu krstín, kde sú pekné priestory a dobré jedlo za primeranú cenu? Ideálne ak by bol prístup do reštaurácie bezbariérový a bol tam aj detský kútik.
Ďakujem veľmi pekne. 🙂
Stara sypka
My sme mali v penzione Set.
my sme mali oslavu prijimania v hoteli zlaty dukat na hlavnej, sice tam nie je detsky kutik ale boli sme spokojny, bolo to v sobotu a boli sme v restauracii iba my, lebo cez vikend maju zavretu restauraciu..
Zlata podkova na kvp , salónik, je tam detsky kútik, krb, balkón, v októbri pred rokom nám ponúkli kačacie hody. Ceny ok.
My sme boli v Barci, v Bonaparte. Super detský kútik, dobre jedlo,ochotný personal
@genijulka ano bola som velmi spokojna, aj hostia si velmi pochvalovali, hlavne moznost ist von na ihrisko s detmi, boli sme v saloniku, jedlo bolo velmi chutne a porcie take ze par hosti si dalo zabalit nedojedene, uz si nepamatam cenu na osobu ale splnili sme ich limit konzumacia nad 500€ pri objednani salonika 🤣 neviem ci to este maju ako podmienku.
Manzel tam chodi castejsie na obed a zhodnotil ze pocas nasej oslavy sa prekonali, co sa tyka jedla ☺️
@anastazia93 Nakoniec sme nemali krstiny v Penzióne Set. Priestor je síce pekný, ale ceny naozaj prehnané...teda aspoň podľa mňa.
Neviem teda poradiť, že či je tam klimatizácia. Najlepšie je zavolať prevádzkarovi a ísť sa tam pozrieť osobne.
@genijulka a kde ste mali ?
@anastazia93 neviem ci je tam klíma, zavolaj si tam alebo over osobne, my sme to mali v takom počasí ze klíma nebola potrebná, možno bola ale nepostrehla som to.
@genijulka Iron ma dole velky salonik alebo hore maly. Akurat bezbarierove to nie je no. Ale super varia 🙂