Krstiny pre 20 ľudí

smejkuskaa
14. sep 2024

Poraďte prosím reštauráciu , ktorá ponuka aj súkromný salónik na krstiny cca 20 ľudí. Aby jedlo aj personál bol dobrý , aby som sa nemusela hanbiť pred rodinou že kde som ich to zavolala a tiež cenovo niečo normálne . Ďakujem

jankab218
14. sep 2024

@smejkuskaa Resort Barca👌8.9.sme mali oslavu velmi odporucam

luckabambulka
14. sep 2024

@smejkuskaa Gesto ma velmi pekny salonik v pohode pre 20ludi, obsluha vyborna, jedlo a dezerty skvele, ozaj na urovni - urcite sa nebudete hanbit 😃👍. Mali sme malu svadbu minulu jesen a sla by som do toho opat.

biba_18
14. sep 2024

aj v auparku v andiame, ale neviem čo znamená cenovo normálne pre teba. my tam robíme rodinné oslavy napr. aj dnes sme boli 😊 a bolo tam niekoľko osláv a zažila som tam aj krstiny…

hlubik
14. sep 2024

@smejkuskaa Iron club

biba_18
14. sep 2024

@hlubik čo máte všetci s tým ironom? úplne priemerná reštika, a dakedy také dlhé čakanie na jedlo že keby aj neviem aké bolo tak ma prejde chuť 😔

zanush_ka
14. sep 2024

@smejkuskaa my sme mali v Sebastovciach, hotel Bonaparte, ale boli 2 oslavy v jednej miestnosti. Ale vôbec to nevadilo, jedlo skvele, personal super, cenovo cca ako v normalnej restike. A plus je detsky kutik hned tam

pininka1
15. sep 2024

Všetky tri krstiny sme mali v salóniku vo Villa Regia na Dominikánskom a vždy bolo super.

hrvn
15. sep 2024

@smejkuskaa krčma letná

annlis
15. sep 2024

Ja hlasujem za resort barca. Na urovni vsetko, samostatny salonik a deti sa vybehali vonku pri lamach. Iron som navstivila len raz s partiou a teda ani jedno jedlo nebolo dobre 👎🏻nechapem preco ho tu tolko ospevuju

biba_18
15. sep 2024

@annlis lebo veľké porcie…

mirkab1804
15. sep 2024

@smejkuskaa ja tiez odporucam Krcmu Letna alebo aj v Hoteli Maraton maju pekne saloniky, mali sme tam krstiny

danyelia
15. sep 2024

Santa Lucia, Zelený Dvor, Gesto

simona_vixen
15. sep 2024

@biba_18 presne!! brat tam mal krstiny a ta panenka bola strasne vysusena, ja som este nenasla dovod sa tam vratit…

@smejkuskaa my sme synovi robili pred rokom krstiny v hoteli maraton, tam bolo jedlo super aj priestory boli pekne

smejkuskaa
autor
15. sep 2024

viete mi prosím povedať ako ste sa cenovo hýbali pri krstinách ? myslím celková suma , salónik , jedlo , kostol , torta , zákusky , oblečenie pre dcéru atd

revikat
15. sep 2024

@smejkuskaa ak chceš byť budget friendly, tak koláče odporúčam zo Bzenova od tejto pani https://www.facebook.com/profile.php?id=6155578...
1ks u nej stojí 65 centov (v Kavečanoch stojí 1ks 1,1€), robí aj torty.
Oslavu sme mali v Bowlingu Erika, neplatili sme za nájom salónika (časť reštaurácie oddelili paravanom), cena za osobu bola okolo 20€, ale záleží na tom, aké jedlo vyberieš - my sme mali čiernohorský rezeň, vývar, vodu a kávu. Nie je to vrchol luxusu, ale jedlo bolo výborné a obsluha úplne top. Kľudne napíš, keby si chcela fotky 🙂
Na kostol sa zvykne dať aspoň 50€, ale skôr 100 €.
U nás oblečenie a krstnú košieľku kupovala krstná mama a sviečku krstný otec.

smejkuskaa
autor
15. sep 2024

@revikat ďakujem za odpoveď , zatiaľ robím len prieskum kde čo ako, neponáhľame s krstinami lebo až sa mi hlava krúti z toho že má to vyjde minimálne 1000€ 🙈
Čo sa týka jedla, jasne nehľadám luxus ( to by som celkovo musela hľadať inde ) ale aby sa každý dobre najedol , lebo zažila som rôzne oslavy a niekedy som odchádzala hladná lebo to jedlo bolo katastrofálne. Zas určite by som chcela niečo iné ako rezeň alebo kuracie zapečene s broskyňou, ale zase nehľadám steaky 😂 Nejakú strednú cestu 😂

revikat
15. sep 2024

@smejkuskaa mohli sme vybrať jedlo zo stáleho menu, bol na výber napríklad aj kurací steak s grilovanou zeleninou alebo panenka s pečenými zemiakmi, asi o 2-3€ drahšie to bolo na porciu, ale tie porcie boli fakt gigantické 😀
Tak držím palce, nech nájdete pre vás čo najvhodnejšie riešenie 🤞

hrvn
15. sep 2024

@smejkuskaa my sme mali krstiny v Košice Hotel v roku 2022.. Bolo tam 23+5 detí a platili sme cca 1200€... Koláče a zákusky sme mali vlastné, mali sme aj bufetové stoly na neskôr, v cene boli nealko nápoje a káva neobmedzené tuším... V hoteli sme mali predtým aj svadbu...

dancingqueen321
9. okt 2024

@smejkuskaa my sme mali v Bosorke, velmi pekne bol pripraveny salonik, bolo sukromie, nemali problem ked sme doniesli svoju tortu