Kde nájsť krajčírku pre detské šaty na Terase?
Ahojte nenájde sa tu niekto z Terasy kto by mal troska času q vedel do pondelka skrátiť dole detske saty na karneval ?
@kiks1992 Uf, tak tak som bola niekolko rokov dozadu, robili tam vtedy dve, neviem, ci tam uz robia nejake ine ale ja som spokojna nebola. Isla som za nimi za s banalnou vecou ohladom prerabky sukne a urobili z toho len cast(zaposili pas a dali gombik) a zvysok nevedeli(sukna bola kratka vpredu a dlha vzadu trebalo ju len poobsivat okolo- uplna banalita) a toto nevedeli, dumali tam ako to spravit nakoniec spravili len ten pas a zapytala za to 25 eur. Skoro som odpadla. Isla som to odniest na KVP a tam nechapali, ze v com bol problem, urobili to hned za par eur a bez frflania. Keby som vedela, dam to cele urobit na KVP naraz a za menej, bez frflania. Cize za mna zla skusenost a ochota takmer ziadna,len hovorili ako sa to neda..
@bela30 tak vieš pár rokov dozadu a teraz je rozdiel za pár rokov by som sa aj ja naučila šiť :😀 čiže neriešim co bolo ale aké ohlasy a akú prácu teraz pani robí a zatiaľ 100% spolojnost svokra tam pravidelne dáva skracovať nohavice opravovať pas čiže ja a ľudia z okolia co sme tam poslednú dobu boli mame len dobre skúsenosť

@kiks1992 V OC Erika je jedna pani dole oproti masiarni, take hnede drevene dvere pri schodoch, mala tam aj bazar s oblecenim, ona skracuje, je rychla, lacna. Skus sa ist tam opytat.