Ahojte prosím Vás, ako to funguje v starej nemocnici na nadštandard izbe po porode ? Na 600nedeli? Kedy môžu chodiť návštevy, ako je to so stravou? Nosia na izbu alebo normálne treba chodiť do jedálne niekam ? Sprcha je na izbe ?
Máš vlastnú kúpeľňu na izbe so sprchou a wc.
Stravu chodíš jesť do "jedálne" - je to na chodbe kútik, takže musíš len prejsť nejakých 20 metrov či koľko (dieťa si berieš so sebou s postieľkou, má kolieska). Sem tam mi doniesli raňajky alebo večeru, ale to skôr rarita, že sa na mňa prišla pozrieť daná sestra, že ako sa nám darí (mala som tam pomaly trvalý pobyt 😂).
Návštevy neviem, keďže ja som rodila, keď boli úplne zakázané, ani len na chodbu pri výťahu, manžel videl malého naživo, až keď sme šli domov.
navstevy su 14:00-16:00 ale vlastne ak nieco potrebujes doniest tak hocikedy, ale stretnutia sa odohravali len pri vchode do oddelenia, na izbu zakaz ist cudzim ludom. personal obcas pindal na navstevy, ze stoja v chodbe, ale inde sa ist nedalo kedze vtedy malovali porodne saly a jedlen bola zapratana (jedli sme na posteli na izbach). jedlo mi doniesli na izbu len tie prve hodiny po porode ked som nevedela vstat z postele
Nápis do skupiny Pôrodnica Rastislavova