Košice - stará nemocnica

8. sep 2024

Ahojte prosím Vás, ako to funguje v starej nemocnici na nadštandard izbe po porode ? Na 600nedeli? Kedy môžu chodiť návštevy, ako je to so stravou? Nosia na izbu alebo normálne treba chodiť do jedálne niekam ? Sprcha je na izbe ?

terezka2911
8. sep 2024

Nápis do skupiny Pôrodnica Rastislavova

vkatush
8. sep 2024

Máš vlastnú kúpeľňu na izbe so sprchou a wc.

Stravu chodíš jesť do "jedálne" - je to na chodbe kútik, takže musíš len prejsť nejakých 20 metrov či koľko (dieťa si berieš so sebou s postieľkou, má kolieska). Sem tam mi doniesli raňajky alebo večeru, ale to skôr rarita, že sa na mňa prišla pozrieť daná sestra, že ako sa nám darí (mala som tam pomaly trvalý pobyt 😂).

Návštevy neviem, keďže ja som rodila, keď boli úplne zakázané, ani len na chodbu pri výťahu, manžel videl malého naživo, až keď sme šli domov.

verkaveverka30
9. sep 2024

navstevy su 14:00-16:00 ale vlastne ak nieco potrebujes doniest tak hocikedy, ale stretnutia sa odohravali len pri vchode do oddelenia, na izbu zakaz ist cudzim ludom. personal obcas pindal na navstevy, ze stoja v chodbe, ale inde sa ist nedalo kedze vtedy malovali porodne saly a jedlen bola zapratana (jedli sme na posteli na izbach). jedlo mi doniesli na izbu len tie prve hodiny po porode ked som nevedela vstat z postele