Pekný večer prajem, vedeli by ste mi odporúčiť gynekológa/pôrodníka v nemocnici Šaca, s ktorým ste boli spokojné a máte dobré skúsenosti? Vopred vďaka 🙂
Ja som si pri prvom pôrode nezazmluvnila nikoho - chyba. Druhýkrát chcem určite MUDr. Pribulu. Mala som naňho šťastie na poradni a bol super.
Ja som rodila skoro 2 mesiace dozadu, lekara som si nezazmluvnovala nakolko kamosky mi vraveli, naco usetris 350 eur, vsetci su tam dobri. A to bola velka chyba!!!
Rodila som 30hodin, najprv tam bola lekarka - masiarka uplna, ked som jej povedala ze nech je jemnejsia a ci teda pri vysetreni moze pouzit gel, tak mi odpovedala stylom ,, odteka vam plodova voda to je to iste a ja som dost jemna,,
Potom prisla uplne super lekarka, len bohuzial skoncila jej smena a odrodila ma ina. Co tiez nebola 2x prijemnejsia. Este pred porodom ma prisiel vysetrit masiar Dosedla. Toho keby mam pred sebou, mu taku strelim, ze stena mu da druhu.
Tolko k tomu, ak mas na to financie a poznas lekarov, odporucam zazmluvnit. Aby si nedopadla tak ako ja. Drzim prsty 🙂
Mala som zazmluvneho MUDr Kelija, žiaľ akurát to vyšlo takže, že počas pôrodu nemohol ostať, iba ma ráno prijal. Pri pôrode som potom mala MUDr Pribulu. Obaja boli úplne top 🙂
Ďakujem Vám za odpovede. 🙂 V ktorom týždni sa to oplatí začať riešiť?
@sara288 nepamatam. Ale moja gyn mi povedala že to je posledná poradňa u nej a že sa mám hlásiť ďalej na kontroly v nemocnici ktorú som si vybrala. Ja som napísala rovno mail dr Kelij že mám záujem o poradne pri ňom aj o neho ako pôrodníka a odpísal mi a dal mi termín najbližšej kontroly
@sara288 2x som rodila a 2x bez zazmluvnenia.