Košice - PCR test

31. jan 2022

Košice ako rychlo vam v poslednej dobe prisiel termin na PCR test a ako rychlo nasledne vysledok? som zdravotnik, pozitivny antigen a este aj priznaky a uz 3 hodiny nic.. predtym prisiel hned 🙂 Ďakujem viem ze kapacity su plne len ma to zaujima

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulla1
31. jan 2022

Dcéru sme vo štvrtok ráno natestovali domácim testom hneď som ju objednala. A až večer prišla sms, ale termín bol hneď v piatok. A výsledok prišiel až v nedeľu ráno.

pininka1
31. jan 2022

Moj kolega cakal strasne dlho na termin a ten mu dali o tyzden. Ja som vcera objednala syna po pozitivnom domacom aj ag teste a termin dostal na dnes o 14.01. muz s nim isiel. Takze tazko povedat ci sa dlho caka.

sweet20
31. jan 2022

mne vysledok prisiel na druhy den

autor
31. jan 2022

dakujem prišiel mi asi po 3hodinach na zajtra 🙂

andreakg
31. jan 2022

Okamžite mne v piatok a v sobotu deťom do hodiny

elfka.elfka
3. feb 2022

My sme boli vcera na testoch, dtsle marne cakame na vysledky. Prednost maju ludia, ktori uvadzaju pozitivny antigen alebo priznaky. Nahlasovali sme sa cez stranku, kde nechcelo dva dni udelit dcere termin, tak som ju nahodila znova ako ziadost o test- neuspesne, napisalo ze mam byt trpezliva ked uz som raz ziadala… 🙈 a pritom ona jedina ma aj priznaky, my sme sa dali testovat kvoli praci. Perfektne to funguje, naozaj.