Košice - operácia pruhu

19. máj 2024

Pekný deň prajem.Chcela by som sa opýtať, že či si môže manžel vybrať kam by šiel na operáciu pruhu a aké sú v Košiciach možnosti.
Ďakujem za odpovede.

viestta
19. máj 2024

Vybrat si urcite moze, do uvahy prichadza nova nemocnica, stara nemocnica, zeleznicna a Saca

autor
19. máj 2024

@viestta Ja by som najradšej bola keby išiel do Šace.
Ďakujem pekne 🙂.
Nebola som si istá či si môže vybrať lebo mne pri inej operácií dali rovno odporúčanie do Šace

viestta
19. máj 2024

Stale u nas plati slobodny volba lekara a poskytovatela zdravotnej starostlivosti. Odporucanie ma len odporucaciu funkciu, ty s mozes najst ine pracovisko

autor
19. máj 2024

@viestta Ja som bola spokojná s odporúčaním čiže som to ani ďalej neriešila, ale manžel sa obával, že ho budú chcieť dať do novej a neboli sme si istí teraz, že či si môže zvoliť sám nemocnicu.

Takže ďakujem veľmi pekne, budem vedieť do budúcna 🙂

taktotedanie
20. máj 2024

Mas jedno kde pojdes ale priprav si “tasku plnu pozornosti”
Do sace
A taktiez dufaj v ziadne komplikacie, sused ma po tejto operacii v saci uz dva mesiace takmer otvorene brucho, infekcie hrozne, prevazuju kazdy druhy den aj to sa musi doprosovat aby mu davali kontroly, vcera takmer vykrvacal v sprche skoncil v starej na jiske az nad nim krutili hlavami vsetci, ze ako vobec toto doteraz prezil cize to bude riesit dalej uz inak

autor
20. máj 2024

@taktotedanie Ide nakoniec do novej, nepovedal im nic a dali mu papier.
Mozno aj dobre ked teraz citam.
Ja som bola v saci na laparoskopickej operacii nedavno a ja nemozem napriklad povedat pol slova.
Podarilo sa mi otehotniet potom, ale nevylucujem, ze moze zalezat od oddelenia a pristupu personalu.

Pred 20 rokmi som bola s pruhom v starej a mam len tenucku jazvu.
Hlavne nech mu to zoperuju dobre.