Ahojte baby, prosím vás....letíme na dovolenku z Košíc, zo stanice chodí číslo 23 priamo na letisko??? Ako sa kupujú lístky do busu? Ďakujem moc
@ave_eva Prípadne skoro v každom novinovom stánku predávajú lístky na MHD.
@thirstymonk na stanici je len jedna trafika v hale, novinovy stanok ani neviem ci vobec nejaky v KE funguje
Kočky,ďakujem krásne!!!!!
@viestta Nebol som v KE 10 rokov, takže neviem, ale napriklad pri hiltone bol jeden a pri dargove druhy, kde sa dali uplne v pohode kupiť listky na MHD. Taktiež v auparku v trafike predavali. Mal som za to, že to majú v každom stánku.
@ave_eva Nie je zač. Ja však nie som kočka, ale koč :D Alebo kočus?
@thirstymonk 😁
@thirstymonk ale ked pojde 23 na letisko zo stanice predsa nepobezi k Hiltonu alebo do Dargova do trafiky kupit listky, ked pri stanici je minimalne 5 automatov na listky
niektory urcite bude fungovat 🙄
@viestta Jaj tak, to ma nenapadlo, že zo stanice, sory, nečitam s porozumenim :D
@niekto2hy mas pocit, ze zakladatelka je uplne krepa a v takom pripade by neriesila taxik a nechala si odletiet lietadlo? Len tak mimochodom, taxiky maju stanoviste presne pred stanicou, vzdy ich tam je niekolko a ked ide o minuty, nebude nikto cakat kym sa uvolni Bolt a sada do prveho, ktory tam stoji bez ohladu na cenu
A ešte treba poznamenať, že ak máte batožinu istých rozmerov (treba pozrieť na DPMK) tak aj batožina potrebuje cestovný lístok 🫣
@thirstymonk Stanky uz velmi dlho nie su
Prosím Vás , ešte otazocka, lístky sa označujú v MHD pri šoférovi či sa dá nastúpiť aj do iných dvier? Dakujem
@thirstymonk partner kočky je kočkoš
@ave_eva v automatoch na stanici, vedla zastavok elektriciek a autobusov. Kupis polhodinovy, pre deti od 6 do 15 rokov polhodinovy zlavneny, myslism, ze je tam automat co berie aj kartu, nepotrebujes drobne
A ano, 23 stoji priame pred odletovou halou