Košice - detská pohotovosť

kiks1992
18. feb 2023

Ahojte ako je to teraz na detskej pohotovosti na Toryskej ?
Stwle je tam strašne ,,milá,, pani doktorka ktorá len hučí a dobre ze dieta neodbije od dverí?

nikka055
18. feb 2023

@kiks1992 neviem ci myslime tu istu...ale v lete som dostala zdrbanie ,ze ak som z Ke nemam chodit k nim na Torysku ale na sever(tusim) miesto toho aby mi pozrela malu mi ukazovala fotky na google ze kde je vchod 🤦‍♀️ plus milion blbych reci okolo toho ako koli nam maju vela roboty

kiks1992
autor
18. feb 2023

@nikka055 myslím tú čo je akoby oproti galérii hore kopcom trocha ... tiež tam bola pred mesiacom asi ak nie viac kamoška so synom a katastrofa najprv hucali po nej ze s horúčkou sa tam nechodi a keď povedala ze sa zľakla lebo malý ak zvracal tak jej povedali nechpocka jeden deň a ide za obvodnym lekárom...

nikka055
18. feb 2023

@kiks1992 myslila som ci myslime tu istu doktorku 🤣

janage
18. feb 2023

@kiks1992 pohotovosť je len do 22.00. Potom urgent

kiks1992
autor
18. feb 2023

@janage áno áno viem chcela som počkať do pondelka ale včera bolo celkom fajn ale dnes večer zasa horúčky nenormálny kašeľ teploty vysoké tak som chcela zajtra skočiť na pohotovosť

diaalex
19. feb 2023

@kiks1992 odporúčam sever. Bola som tam s dcérkou, veľmi milá pani dr aj sestrička, všetko vysvetlili a ani som nečakala 🙂

majuskabobi
19. feb 2023

Asi hej,mna zdrbali,lebo som im.dala poplatok v centoch(10,20). V rychlosti som zabudla vybrat peniaze, a hned na dverach ma zdrbala,ze drobne neberu. Akoze terminal nemaju a este vymysla. Potom na mna nahucala,ze si mam drzat dieta,lebo mlady sa jej bal a hadzal sa. Nonens,baba jedna

kiks1992
autor
19. feb 2023

@majuskabobi nakoniec sme nešli chvalabohu nebolo nutné ale hrôza ako sa niektoré správajú div sa potom svet prečo sa malé deti boja lekárov

beata_k
19. feb 2023

@janage Urgent je kde?

beata_k
19. feb 2023

@janage Dakujem