Ahojte ako je to teraz na detskej pohotovosti na Toryskej ?
Stwle je tam strašne ,,milá,, pani doktorka ktorá len hučí a dobre ze dieta neodbije od dverí?
@nikka055 myslím tú čo je akoby oproti galérii hore kopcom trocha ... tiež tam bola pred mesiacom asi ak nie viac kamoška so synom a katastrofa najprv hucali po nej ze s horúčkou sa tam nechodi a keď povedala ze sa zľakla lebo malý ak zvracal tak jej povedali nechpocka jeden deň a ide za obvodnym lekárom...
Asi hej,mna zdrbali,lebo som im.dala poplatok v centoch(10,20). V rychlosti som zabudla vybrat peniaze, a hned na dverach ma zdrbala,ze drobne neberu. Akoze terminal nemaju a este vymysla. Potom na mna nahucala,ze si mam drzat dieta,lebo mlady sa jej bal a hadzal sa. Nonens,baba jedna
@majuskabobi nakoniec sme nešli chvalabohu nebolo nutné ale hrôza ako sa niektoré správajú div sa potom svet prečo sa malé deti boja lekárov
@beata_k pre deti v DFN https://www.dfnkosice.sk/centralny-prijem/kedy-...
@kiks1992 neviem ci myslime tu istu...ale v lete som dostala zdrbanie ,ze ak som z Ke nemam chodit k nim na Torysku ale na sever(tusim) miesto toho aby mi pozrela malu mi ukazovala fotky na google ze kde je vchod 🤦♀️ plus milion blbych reci okolo toho ako koli nam maju vela roboty