Košičania, máte otvorené reštaurácie?

20. okt 2021

Ahojte, premýšľame, že by sme budúci týždeň cez jesenné prázdniny išli do Košíc s chalanmi. Chcem sa spýtať, sme zaočkovaní, dá sa k Košiciach teraz normálne fungovať zaočkovaným? Myslím to tak, či máte normálne otvorené reštaurácie a podobne. Ubytovanie by sme riešili cez booking to je v pohode, ale či sa oplatí teraz ísť a niečo aj uvidíme z teho nadherneho mesta 🙂 ďakujem a ak by to bolo tak, že sa dá tak ak by ste dali aj nejaké tipy čo vidieť 🙂 boli sme v lete v zoo a po námestí a v Dóme takže aspoň toto mame zmaknute len sme sa zaľúbili a chceme vidieť viac 🙂

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubinkap
20. okt 2021

ano mame 🙂

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terina25
20. okt 2021

Restiky su otvorene len pre ockovanych.cize pre vas ano

terina25
20. okt 2021

Kedze zoo ste uz videli. Tak este odporucam vyhliadkova veza, alpinka, cermel- len to je vsetko priroda a ked bude prsat,tak to nie je vhodne. V meste je este pekna ulicka remesiel. A este ma napadla botanicka zahrada. A v auparku je teraz vystava transformerov(aspon myslim ze tak sa to vola)

oblecenie99
20. okt 2021

Závisí od toho, aké miesta mate radi, čo vás zaujíma.. Je tu toho dosť, umenie, kultúra (Kulturpark, Kunsthalle, Tabacka, Múzeum V. Loflera Východoslovenská galéria) mame aj múzea (Východoslovenské múzeum, Technické múzeum, múzeum letectva, rodosto, mjkusova väznica), dá sa ísť aj do Dómu sv. Alžbety, vrátane veže, Štátne divadlo, na Hlavnej je veľa útulných kaviarniciek, reštaurácií, neviem, či ešte budú fungovať fontány.. Mame fajn "centrál park" neďaleko Hlavnej, pri stanici, ale na potulky sú dobré aj priľahlé uličky, napr. Ulička remesiel.. Ešte som si spomenula, robia sa tu dobre tematické potulky v meste (s p. Kolcunom), môžete sa pozrieť na nete, či niečo práve vtedy nebude, on robí také iné zaujímavé, fakt tematické potulky s výkladom 🙂 neviem aký starí sú chalani, ale napadlo ma ešte escape rooms, mame ich tu viac, ale tak takéto niečo je aj inde.. Ak trosku mimo mesta, tak na prechádzku je fajn Park Anička popri Hornáde, je tam také väčší ihrisko pre deti, ale aj zaujímavé Street foodove mestečko s útulný vyhrievaný sedením, alebo možno Alpinka, tam by ešte asi mal premávať ten detský vláčik, Bankov, a okolie zoo asi poznáte, tak tam ešte bobová dráha, chata Hrešná... To tak narýchlo, čo som si spomenula..

autor
21. okt 2021

Ďakujem vám veľmi krásne za informácie 😍 Košice sú proste super

lentil0805
21. okt 2021

Ahojte, neviete či funguje v galerii šmykľavka? Ďakujem 🙂