Koľko stoja zákusky na krstiny?

6. jún 2023

Ahojte chcem sa opytat ohladom torty kolacov na krstiny. Kolko cca stoji jeden zakusok a kolko ks sa rata na jednu osobu aby som si vedela vyratat kolko kusov mi treba objednat. Nejake rady ci viac objednat menej, ci sa bali do krabiciek pre ludi kolace... atd, aj tortu chcem nie dvojitu klasicku okruhlu jednoposchodovu 🙂 dakujem vopred za rady

simona20201309
6. jún 2023

Jeden zákusok od 0,70centov po cca 8eur. Torta tiež okolo 100-200e. Koľko ks na hlavu, to ti určite bude vedieť poradiť cukrarka. Oni vedia upiecť aj tortu podľa počtu osôb.

simona20201309
6. jún 2023

Do krabice sme balili len zopár ks a tortu. Nas vyšli koláče s tortou okolo 300e.
Ja som objednávala aj na narodeniny ale po poslednej skúsenosti keď si cukrárska pýtala 90e za malú okrúhlu tortu, som si povedala ze už pečiem doma.

vkatush
6. jún 2023

Mňa torta vyšla 80 alebo 90 eur, už neviem presne, pre 35 ľudí a ešte sa zvýšilo pár kúskov. Koláče sme dávali do krabičiek (15-20ks krabička na rodinu/dom) a na stôl sme dali asi na 6-7 tácok (možno 100-150 ks?).

Koláče sme teraz na krstiny síce mali domáce, babka dlhé roky pečie na oslavy svadby krstiny a pod, takže no brainer, ale na svadbu pred rokom sme objednali z Rodinky v Rozhanovciach. V okolo Košíc najlepšie ceny a kvalitné, chutné, domáce.

evaachesa
6. jún 2023

@vkatush torta je tiež z tých rozhanoviec? Vďaka. 🙂

vikusjk
6. jún 2023

Moja svokra pecie ale neviem, ci teraz po 50 centov, alebo uz viac. Ale je kusok dalej od KE. Torty pecie urcite lacnejsie, ako 100 €, ale zase nepecie poschodove.

vkatush
6. jún 2023

@evaachesa nie, torty si stále objednávam od Foodie_blondie (pozri instragram). Minulý týždeň sme mali túto futbalovú napríklad na manželove narodeniny.

Ale aj v Rozhanovciach robia torty, mali sme odtiaľ svadobnú. Všetkým chutila. Neviem síce ako, lebo ja som na svadbe nejak nestihla sa k nej dostať a potom už z nej nezvýšilo nič, lebo niektorí si dali aj 2x 😁 na FB tuším stále Rodinka pridávajú každý týždeň fotky, aké piekli (na víkend majú viacero, takže evidentne sa darí).

evaachesa
6. jún 2023

@vkatush super, ďakujem krásne za info, značím si. A koľko stála táto druhá torta ak smiem vedieť? Super vyzerá. 🤤

vkatush
6. jún 2023

@evaachesa tá manchester bola za 80 😊 a chuť marakuja mangooooo. Také sladko kyslé, úžasné osvieženie v teplé dni, taká letná. Aj makarónky, keď od nej objednávam, tak túto príchuť, sú úžasné 😊

evaachesa
6. jún 2023

@vkatush paráda, veľmi pekne ďakujem za info. 😃