Nas mlady bude mat 3roky az buduci rok,december 2023 ale riesim vopred😊 Viete mi poradit kedy rozposlat prihlasky do skoliek,byvame na juhu-nejaky tip na dobru skolku? Citala som ,ze deti prijimaju priebezne,ale nasmu vychadzaju 3roky v decembri,nechcem,aby rok kvoli tomu vynechal. Je to moje jedine dieta,takze poprosim len komentare k teme. Dakujem
@majuskabobi Prihlasky na dalsi skolsky 2023/2024 rok sa budu davat zaciatkom maja (sleduj si stranky skolok, kde chces dat prihlasku). Nie vsetky skolky beru priebezne. Je to skor ojedinele podla mna. So skolkou na juhu poradit neviem.
@klarissa25
@jajanka2211 dakujem baby,ja som.rada pripravena,preto sa informujem vopred😉😊
@zuziiiii no na to by som sa nespoliehala...kludne ju môžu založiť tak, ze v máji si na to nespomenu, že im niekto nosil prihlášku rok vopred. Deti sa prijímajú v určenom termíne, ktorý platí pre všetky škôlky rovnako. Aký by to potom malo zmysel? Každý rodič by niesol prihlášku rok vopred, aby si zabezpečil miesto pre dieťa. Si si istá, že ste sa správne pochopili? Je to nejaká jednotriedka? Poznáte sa s riaditeľkou?
@simona20201309 presne, keď mi išiel malý do škôlky chcela som do viacerých doniesť hneď prihlášku a všade mi bolo povedané ze prihlášky sa dávajú vo vopred oznámenom termíne, a určite nie skôr
@zuziiiii rozumiem, tak možno preto, že ti tam chodil syn, registrujú ta, malinku zrejme tiež poznajú. Tomu sa hovorí,, cez znamosti" 😀
V dobrom - nechval sa tým radšej, lebo ešte z toho budú mať problém. Rodicia neprijatych deti sa potom vedia v tom veľmi pekne vŕtať a riešia to.
@zuziiiii a to je škôlka v KE? Pretože ja mam rovnakú skúsenosť ako @klarissa25 bolo mi povedané vo viacerých škôlkach v KE ze prihlášky berú len raz v roku v termíne, ktorý budú mať uverejnený na svojej web stránke
Ok,tak skusim sledovat stranky ms,aj ked nie vsetky,hlavne tie statne,maju prehladne info. Ma nejaka mamicka skusenost so skolkou Ludmanska,prip. Ostepova?
@majuskabobi prihlasky sa davaju v KE v rovnakom termine - cca 3 dni zaciatkom maja. Starsi chodil na juhu na Palarikovu a perfektna skolka to bola 🙂
@zuzzzka18 super,dakujem. Snad vystihneme Palarikovu,aby sme nemuseli cestovat cez pol Kosic🤭
@zuziiiii prosím ta zmaž ten mail s konkrétnou ms🙈🙈🙈
@zuziiiii toto jednanie riaditeľky je MAXIMALNE neprofesionalne a ty si si dovolila skopirovat vašu súkromnú komunikáciu a dat ju sem? Vieš aké neprijemnosti jej môžeš spôsobiť?
Je tam uvedená konkrétna MS. Naozaj to odstran skôr, ako to stihne prečítať niekto premotivovany.....
Och toto sa nerobí....
keď bol syn malý tak vopred sa hlásili deti do Montessori škôlky, ostatné v termíne, ktorý mali všetky škôlky spoločné... ale v starom meste boli do Montessori poradovníky aj dva roky vopred (neviem či oficiálne, alebo nie, bolo to už dávnejšie)
Do škôlky sa prihlasuje tak v apríli pred nástupom...nemusíš sa tak ponáhľať