Ahojte, kde by som mohla spraviť detskú oslavu pre 10.ročné kočky v Košiciach? Dajte tip.
Tak chlapci mávali v Jaymo
My sme v tom veku vzali dievčatá na bowling. Niektoré to už hrali predtým, ale väčšina bola na bowlingu 1x. Veľmi sa im to páčilo. Bola to super oslava. Prikladám link, čo som našla v Košiciach, robia aj detské narodeninové oslavy:
https://www.galeriabowling.sk/
Ahoj, Fun park alebo v Auparku-tam je taký veľký detský kútik...
@katuch stream factory, jaymo, fun park
@loliki a co doma budu robit? pozerat tv? spolocenske hry ich po hodine omrzia
@katuch Ja osobne som tam oslavu nerobila, ale deti tam boli pozvané asi 3x, no bolo to dávnejšie...viem, že mali tortu, nápoje a občerstvenie, čo doniesla mama oslávencov, pred pár rokmi bola cena od 10 €/dieťa, ale teraz aktuálne neviem...Na oslave vo Fun parku sme boli tiež, tam mali deti pizzu a občerstvenie, myslím, že mali 3 cenové hladiny, podľa toho, čo deti dostanú na tej oslave (napr. animátor, maľovanie na tvár, detské šampanské a tak...) ale to bolo ,,pred koronou,, - teraz to bude asi iné, hlavne tie ceny 🤔
@ajka0207 Ja nie som veľmi za takéto veľkolepé oslavy alebo bláznenie sa. Potom je doma samozrejme všetko nuda, nič ich nebaví, pri hrách ani pri povinnostiach nevydržia. Nezmestia sa do kože, lebo sa im ukážu všetky lákadlá sveta. Nevedia sa tešiť z maličkostí, sú stále náročnejšie a všetko berú ako samozrejmosť. Neviem, akú oslavu potom spravíte na ďalšie narodeniny do 20-ky. Pre mňa je to cudzie, neplánujem ani nevidím v tom veľký význam.
@loliki a tvoju dceru spoluziacky pozyvaju kam na svoje oslavy? tiez domov? pretoze my sice mame velky dom, dcera ma detsku izbu 22m2, ale kazdej spoluziacke bola na oslavu mimo dom/byt, tak ani ona nechcela byt "ina". a mne to tiez pride praktickejsie- odveziem a priveziem a o nic sa nestaram. a doma treba zabezpecit jedlo, program a hlavne, narobia bordel, lebo sediet na zadkoch predsa nebudu. ja nevidim nic zle na tom ukazat dietatu vsetky - ako si to ty nazvala - lakadla sveta. zivot je o tom, aby sa uzival. nech maju dievcata na co spominat.
@ajka0207 Nie je mi to ľúto. Sami si to nežiadajú a nerobím z toho takúto vedu.
@matkahelka U nás toto pozývanie našťastie nie je až tak rozšírené. Aspoň v tomto veku. Kto chce, nech si robí. Ale len kvôli tomu, že to iní tak robia, lebo to videli vo filmoch, ja to robiť nemusím. Zatiaľ necítim potrebu.
@matkahelka
@ajka0207
Ak sa môžem spýtať, vy ste mali akú oslavu na 10. narodky?
@loliki ako viem ze baby su kludnejsie tak mozno to je ine. 🙂 ja som teraz robila oslavu synovi k 7 narodeninam doma. Ale som zistila ze to je uz o nicom a je to zlozitejsie ako ked boli v skolke. Ze uz su to velke deti - ked si ich sadne 6 na zem uz zaplnia pomaly cely prisetor, ze ked 6-7 deti sa hra tak hluk aj ked sa kludnia je cez 2 poschodia. Neviem si predstavit kde by som dala zo 5 deti takych 10 rocnych... to uz by bola nuda len preto zeby sa vlastne ani nezmestili a nemali proestor.
A ono oni tie deti sa aj mozno zabavia ale olko starosti priprav a upratovania to stalo mna...
@dzina007 Ja ti rozumiem. Ja nikomu nebránim robiť oslavy. Ale ja ich robiť nemienim. Nevidím dôvod. Zatiaľ. Ja mám dvojičky, 10 budú mať v lete, každý je niekde na prázdninách a nebudem zháňať deti, ktoré sú vôbec doma. Ja som tiež prežila bez takýchto vecí a oslavy robíme doma v kruhu rodiny + príbuzní. A ešte dodám, starší chodil aj sme volali, ale potom sme riešili len, že chcú aj oni také hračky a také veci. A podobne.
@loliki ja som mala kamosky normalne doma. vtedy zabavne parky neboli, som 40-nicka. ja nevidim nic zle na tom, ked sa dieta raz v roku citi vdaka oslave vynimocne.
@loliki tu nejde o to, ze to niekto videl vo filmoch. moja dcera ide za rok na 5-6 oslav spoluziackam. tak ja jej poviem, ze sorry, ja ti oslavu neurobim?! nevidim na to dovod.
@loliki ved jasne kto chce robi kto chce nemusi, ja len zeby som to tak nesumarizovala ze ak ma dieta velkolepu oslavu (nas mal toru cokoladovu fontanu pizzu) tak sa potom nevedia tesit z malickosti. lebo nie vzdy tak to je. mne napriklad starsi syn ma narodeniny cez prazdniny tak oslavy nemava lebo presne tazko zhanat deti. mladsi syn ich ma ale cez skolsky rok a on si radsej vzdy praje oslavu ako darceky lebo pre neho su kontakty a zabava s ludmi najviac. 🙂 od mala je total megaspolocensky. 🙂
@dzina007 aj u nas presne tak. nechce ziaden darcek, ale oslavu.
@matkahelka Vidíš, to je druhá vec, že už to potom "musí" robiť každý rodič. A keď má 10-15 spolužiačok tak má program na celý rok. A mne by aj to vadilo, že chodí len po oslavách. Troška to zasahuje aj do rodinného života a programu. Lebo mám 3 deti a všetci budú chodiť po oslavách, proste to prerastie cez hlavu. Pre mňa zatiaľ nie.
@loliki ale preco 10-15? ved nie s kazdou spoluziackou si rozumie. su partia 5 ci 6 dievcat. nam to nijako do rodinneho zivota nezasahuje, naopak, ja sa tesim, ze sa uci fungovaniu aj s inymi ludmi na takych prilezitostiach ako len vramci rodiny. doma su tie oslavy lezerne, ak ide do nejakeho centra, tak to spravanie musi byt ine. ale zbytocne si tu budeme nieco vysvetlovat, ak tak nezijete, je to pre vas cudne.
@katuch ??? Pre 10 ročné doma.