Dobry den, hladam pracu ako samostatna barmanka, casnicka v kaviarni. Prax mam. Napiste mi vas email a zaslem svoj zivotopis. Dakujem
tu nie si na profesii.
@motylik273 prosím ťa, toľko nedostatku personálu v gastre ešte nebolo ako teraz. Ako čašníčka môžeš nastúpiť do práce aj o dve hodiny. Kto chce, nájde spôsob,kto nie - poznáš to, že?
Vsetko ste si zle vysvetlili lebo admin mi zmenil nazov fora ale ok vsetko co pisete je ok staci pozriet ostatne prispevky ukrajinka hlada zamestnanie jej preco take ponizuuuce veci nepisete?
@motylik273 ja názov vôbec nečítam. Čítam, čo píšeš v príspevku. A píšeš, že hľadáš prácu a majú ti napísať. Reakcie boli na tvoj text, nie na názov. A nikto absolútne nikto ti tu nenapísal nič ponižujúce, nič také tu nevidím. Ako bolo napísané, v gastre je brutálny nedostatok personálu. Namiesto urážania vybehni do mesta a obchádzaj podniky.
Úplne ako prvé by som sa prešla po Hlavnej a určite si prácu nájdeš,aj bez životopisu 😉😉
@motylik273 irish hlada
Tak zasmiala som sa. Ty hľadáš prácu a zamestnávatelia ti majú písať. Zober si CV a choď od reštaurácie k reštaurácii, od kaviarne ku kaviarni a žiadaj si hovoriť s majiteľom alebo manažérom. Tak sa hľadá. A nie že napíšeš na koňovi, aby ti zamestnávatelia písali.