Mamičky prosím poraďte, kde v Košiciach poriešime teraz počas COVIDU podjazkovú blanku so 6 mesačnou dcérkou - krčné oddelenie ? Ďakujem
@lienka005 ako je tip top, https://www.zzz.sk/zariadenie/5275-orl-ambulanc...
@norhyka super, že vám to robili hneď po pôrode. Náš malý mal prirastenú aj hornú aj spodnú uzdičku a vykašľali sa na to, pritom som tiež rodila v Šaci, pokazili tým celú moju snahu kojenia, keďže sa nedokázal kvôli tomu prisať. 😔
@lienka005 p. doktorka skontrolovala jazyk, vydezinfikovala a strihla s nožnicami, trošku to krvácalo, tak to ešte odsávala tampónikmi, poslala nás asi na pol hodku do čakárne, potom skontrolovala a šli sme preč. Hneď bolo vidieť rozdiel, začal nám viac vyplazovať jazyk a kričať 😅 Na to, ako nám malý stále u doktorov plače, zvládol to perfektne, priznám sa že ho držal manžel, ja som sa na to nemohla pozerať, ale to ani na očkovanie
Ďakujem krásne fu aj ja mam z toho obavy 🙂
podla laktacnej vedia uzdicku strihnut asi len dvaja dr v kosiciach, jedna z nich je dr Hurajova a druhy bol nejaky dr., meno uz nepamatam, dr Hurajovu mozem odporucat, zakrok trva asi 2 sek., vy ako rodicia ste von, dieta ma na rukach sestricka, jazyk jej dvihnu dohora a strihnu noznickami, este som pocula, ze niekto “striha” uzdicky aj laserom
@lienka005 Dr. Hurajova v ProCare