Kde sa dá riešiť podjazyková blanka - uzdička v Košiciach?

lienka005
11. nov 2020

Mamičky prosím poraďte, kde v Košiciach poriešime teraz počas COVIDU podjazkovú blanku so 6 mesačnou dcérkou - krčné oddelenie ? Ďakujem

bajka3
11. nov 2020

@lienka005 Dr. Hurajova v ProCare

norhyka
12. nov 2020

@lienka005 mojej robili v sací hneď po pôrode. Ani som o tom nevedela. Len v správe som videla že to robili, jazyk má srdieckove... ❤️

mirib11
12. nov 2020

@lienka005 MUDr. Poláková, boli sme asi pred 2m, spokojnosť

lienka005
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka005
autor
14. nov 2020

@mirib11 kde ju nájdem?

ericka_123
17. nov 2020

@norhyka super, že vám to robili hneď po pôrode. Náš malý mal prirastenú aj hornú aj spodnú uzdičku a vykašľali sa na to, pritom som tiež rodila v Šaci, pokazili tým celú moju snahu kojenia, keďže sa nedokázal kvôli tomu prisať. 😔

lienka005
autor
24. nov 2020

@mirib11 dakujem a co mam ocakavat od toho zakroku? ako to prebieha a ako sa to hoji? dakujem

mirib11
24. nov 2020

@lienka005 p. doktorka skontrolovala jazyk, vydezinfikovala a strihla s nožnicami, trošku to krvácalo, tak to ešte odsávala tampónikmi, poslala nás asi na pol hodku do čakárne, potom skontrolovala a šli sme preč. Hneď bolo vidieť rozdiel, začal nám viac vyplazovať jazyk a kričať 😅 Na to, ako nám malý stále u doktorov plače, zvládol to perfektne, priznám sa že ho držal manžel, ja som sa na to nemohla pozerať, ale to ani na očkovanie

lienka005
autor
24. nov 2020

Ďakujem krásne fu aj ja mam z toho obavy 🙂

nanka3
24. nov 2020

podla laktacnej vedia uzdicku strihnut asi len dvaja dr v kosiciach, jedna z nich je dr Hurajova a druhy bol nejaky dr., meno uz nepamatam, dr Hurajovu mozem odporucat, zakrok trva asi 2 sek., vy ako rodicia ste von, dieta ma na rukach sestricka, jazyk jej dvihnu dohora a strihnu noznickami, este som pocula, ze niekto “striha” uzdicky aj laserom