Kde robia detské pasy v Košiciach?

1. júl 2024

Dobrý neviete kde v Košiciach robia detske pasy

tundra
1. júl 2024

Skus, na pasovom😉

autor
1. júl 2024

@tundra 😂😂 ja som myslela cestovný pas zle som napísala 😂😂

226lenka
1. júl 2024

Tam kde aj dospelácke. Na okresnom úrade Komenského

viestta
1. júl 2024

Mas pocit, ze na detske pasy je specialny urad? Ak ano, tak nie je, pasy sa vybavuju tam kde dospelacke, na Komenskeho. Ale mozes ist aj inde, napriklad v Gelnici nie su take fronty

maranco
1. júl 2024

Robia tam aj detské občianske za 7€.

zanka777
1. júl 2024

Všade na polícii tam kde pre dospelých...tam nie je žiaden rozdiel...len v cene samozrejme 😂

adrianap83
1. júl 2024

Chod na ké okolie. Hroncova ulica. Je tam menej ľudí a vybavíš

autor
1. júl 2024

@viestta no tak si predstav ze mam 29 a bola som raz spraviť občiansky v 15 tích a odvtedy som nebola na takéto miesta a to ešte pri galérii ale tam ze vraj už nerobia tak preto sa pýtam je na tom niečo zlé?

skodulienka
1. júl 2024

Ale občiansky sa vydáva na 10 rokov, tak ho už máš asi 4 roky neplatný, ak si si ho vybavovala len raz v 15tich 😉

autor
2. júl 2024

@skodulienka len že ja tu nemusím nikomu nič vysvetľovať pekne som sa opýtala ci niekto z vás nevie kde to robia lebo proste neviem a komu sa to nepaci ze som sa opytala tak nekomentovať a nemusím nič vysvetľovať nikomu

viestta
2. júl 2024

Autorka, mohla si aj Googel pouzit, vsetko by si sa dozvedela, nemusela si sa strapnovat

berinkaj
10. aug 2024

Na Komenskeho alebo na Hroncovej…mozes si vybrat. Predpokladam ze kedze leto pomaly konci nebudu mat to sialenstvo s radmi ako pred sezonou.