Kde robia cestovné pasy v Košiciach?

2. apr 2024

Pekný podvečer prajem

Nevie mi niekto poradiť kde v KE sa teraz robia cestovné pasy? Bydlisko máme Košice okolie a nie Košice okres.

Viem že pred 2 rokmi sme sa boli fotiť a požiadať na terase, ale výdaj bol už inde, kvôli prerábke tuším, ale neviem teraz ako to je, že kam ísť.

Ďakujem za informácie

simca06022011
2. apr 2024

a je jedno kde mas bydlisko, doklad ti spravia kdekolvek

janage
2. apr 2024

O pas môžeš požiadať na ktoromkoľvek pracovisku na SK.
V KE pokiaľ nie si objednaná na termín, je dosť plnka a dlho sa čaká.
K veci. Pracovisko na Komenskeho alebo Hroncovej čo sa týka KE

janage
2. apr 2024

Chod do skupiny Košice a daj do lupy pas. Nedavno to baby riešili. Skôr išli mimo KE. Gelnica, Rožňava, SNV, Trebišov tuším

autor
2. apr 2024

@janage mám 2 ročné dieťa, ak dobre viem matky s dieťaťom majú prednosť

Ďakujem za odpoveď

autor
2. apr 2024

@janage pozriem sa na to aj tam, ďakujem

janage
2. apr 2024

Mam väčšie deti neviem sa vyjadriť, ani neviem keď sa tam dohrnie 10 takých rodín, ako potom postupujú. A co ak ti už lístok nedá lebo je naplnená kapacita?
To asi nie je, že prídeš a keď máš deti do 2 rokov tak ideš a hotovo. Toto by som si isto zistila

kvietok2012
2. apr 2024

@janage je to tak...dieťa do 3rokov ma nárokna prednostný lístok...ale ked je pred nimi este 10dalsich prednostnych lístkov, tak niekedy sa čaká aj hodinu...

floren
2. apr 2024

Prednosť ma len dieta,ty musíš čakať do radu. Kamoška tak čakal s 3mesacnym

janage
2. apr 2024

@kvietok2012 a predpokladám, že aj tých prednostných lístkov na 1 deň je určitý max. počet. Keď sa naplní, už asi nevybavia nad limit.

autor
2. apr 2024

@floren ja pas mám ešte platný ale malému končí teraz v júni.. takže len preňho potrebujem

matkahelka
2. apr 2024

@janage je to presne tak. dieta do 3r. ma speci listok a take dieta sa vybavuje prednostne. uplne standardne s nim vybavia aj rodica, ak chce tiez doklad. a nie, tieto listky nie su nijako limitovane, ci prides o 10 doobeda, alebo 15 min.pred zaverecnou, vybavia ta.

floren
2. apr 2024

Tak to v pohode,ale ak sa ti dá kúp si kolok dopredu, lebo často majú výpadky. Aj na výmenu pásky,musia volať servis

matkahelka
2. apr 2024

je uplne jedno, kde mate bydlisko, pas mozes vybavit na SNP (tam ste zrejme boli), alebo na Hroncovej. alebo v trebisove, presove, gelnici, bratislave, kdekolvek

kvietok2012
2. apr 2024

@janage ano ale väčšinou to dáva lístky

floren
2. apr 2024

@matkahelka no u nás nie, veľa bab písalo,že to je o ochote zamestnancov

kvietok2012
2. apr 2024

@floren po správnosti je to 1doklad pre dieťa do 3rokov plus 1 doklad pre zák.zástupcu popripade 1doklad pre druhé dieta

matkahelka
2. apr 2024

@floren mne veduci oddelenia dokladov v KE povedala, ze to je povinne. pretoze ak tam pride matka s polrocnym dietatom a tomu vybavia prednostne pas, aby tam pol dna necakalo, tak aky ma zmysel, ze potom kvoli matke bude cakat dieta tiez pol dna, aby vybavili matku.

janage
2. apr 2024

@matkahelka. A ak už vôbec lístky nie sú? Myslím to tak, že ak majú dennú kapacitu príklad 40 lístkov, z toho 15 je pre tých objednaných cez net a tých 25 sa rozoberie tými co čakali už od 7 ráno pred dverami.
Či tieto pre deti idú extra?
V čase navalu už ministerstvo upozornovalo, že pri objednaných ak máš jeden doklad tak ďalší člen či ďalší doklad naviac nemusí byť vybavený. Bola tam možnosť zadať viac dokladov.
My sme zvolili objednania na čas.

kvietok2012
2. apr 2024

@janage prednostne lístky su "extra"

matkahelka
2. apr 2024

@janage ale take listky su mimo inych listkov, taky listok ti automat vyda vzdy.to je speci listok. inak v automate klikas ako na standardny listok.

janage
2. apr 2024

@floren to preto, že to veľmi ľudia zneužívali. Dali lístok pre 1 dieťa a natrepali sa celá rodina, 2 dospelí a staršie dieťa okrem toho maleho. Potom jasne že sa nestíhala kapacitne ak to urobilo 10 rodín.

maranco
2. apr 2024

@kvietok2012 ak pri rezervácii cez net dám údaje dieťaťa z existujúceho pasu, odkryjú sa "extra" termíny? Lebo bežne na doklady pre dieťa sa pri rezervácii dávajú údaje rodiča.
Alebo netreba rezervovať cez net, len tam prísť?

floren
2. apr 2024

@janage sú extra, mne to vytlačil informátor,lebo mi nešlo objednat sa na čas a lístky už 5 minut po otvorení neboli

janage
2. apr 2024

@floren áno chápem, ďakujem

autor
2. apr 2024

@matkahelka takže sa dá ísť aj na SNP? Mne by bolo najlepšie ísť tam.

matkahelka
2. apr 2024

ano da

janage
2. apr 2024

Na SNP neexistuje už pracovisko

kvietok2012
2. apr 2024

@maranco ked obj. online dieťa s jeho údajmi, je to online rezervacia, nema to nič spoločné s prednostnymi lístkami.

floren
2. apr 2024

@janage no ved áno, ja už dávam načas,lebo už ma krpec 4,tak ale čakali sme asi 3 minúty a prvýkrát mal dva a to mi len vytlačil lístok a už sme šli dnu. Potom som vytlačila ešte jednej rodine ten istý a ešte ani som im ho poriadne nepodala a boli na rade,oni tam boli s malým bábätkom