Kde najlepšie nakúpim nízkokalorické potraviny v Košiciach?

12lulu12
23. jan 2022

Ahojte, dala som sa na diétu, no mám problém s nákupom potravín, ktoré pri nej potrebujem. Nie som v Košiciach dlho a až tak dobre to tu nepoznám. Viete mi poradiť, kde najlepšie nakúpim také tie nízkokalorické potraviny (kečup bez cukru, nízkotučné jogurty ochutené, tvarohy a pod.)? Skúsila som už Tesco, Kaufland a Fresh ale tam som zohnala len základné veci. Možno niektorá z Vás vie o nejakom obchodíku. Ďakujem ☺

zapalkazapalkova
23. jan 2022

@12lulu12 skus mozno Fajne potraviny alebo nejaky bio obchodik

banalu
23. jan 2022

Ano Fajne potraviny maju široký vyber veci, ktore sa inde nedaju kupit.

12lulu12
autor
23. jan 2022

Tak skúsim Fajne, majú tam aj mliečne potraviny chladené?

dadis
23. jan 2022

Na "dietu" nakupis aj v beznych potravinach. Stacia ti zakladne potraviny: zelenina, ovocie, kuracie prsia, tvaroh, biely jogurt, vlocky, orechy...nizkotucne potraviny, potraviny s nahradnymi sladidlami su len marketingovymi lakadlami...

12lulu12
autor
23. jan 2022

@dadis dala som sa na dukanovu dietu, pri nej môžem len nízkotučné jedlá bez cukru. Potrebujem rýchlo zhodiť do svadby, tak preto také drastické riešenie. A biele jogurty a tvarohy mi lezú už hore krkom.

dadis
23. jan 2022

@12lulu12 Ach, no a naco? Toto nikdy nepochopim, ze chudnut do svadobnych siat. Ved stihla mas byt pre zdravie, nie pre nejaku svadobnu fotku. Dietami svojmu telu len skodis a po skonceni diety rataj s jojo

banalu
23. jan 2022

@12lulu12 ano maju tam vsetko mozne aj dost veganskych veci, ale ked si na dukanovej tak to ta nemusi zaujimat. Osobne by som sla do keto diety ako dukanovej, no vsetky diety maju aj tak jedno spolocne, treba mat vacsi vydaj ako prijem 😉

12lulu12
autor
24. jan 2022

@banalu keto som skúšala prednedávnom a neosvedčila sa mi tak ako dukanova teraz.

elfka.elfka
24. jan 2022

@12lulu12 Na juhu je gymbeem- tu maju napr nizkokaloricke cestoviny/ 7 kalorii na davku- vsetko si meraj, stiahni si aplikaciu kaloricke tabulky, velmi ti pomoze. V predajni gymbeam to urite dobre poradia. Napr. V lidli maju vyborne sladidlo cakankove- fakt dobre a jalorie minimum a vela vlakniny.

vcielka45
14. feb 2023

@12lulu12 moja mama z nej mala rakovinu