Kde mi vyrobia prsteň podľa želania?

katarina789
8. sep 2023

Hľadám osobu kt by mi podľa želania vyrobiť prsteň zo zlata ? Poznáte niekoho zručného spoľahlivého ?

chodec15
8. sep 2023

Szatmary: Prisla za mnou priatelka a hovori, Misko, chcela by som prsten s diamantom. Bude vecny ako nasa laska.
Szatmary: Ale to je aj igelitka. 🙂

226lenka
8. sep 2023

@katarina789 zlatníctvo Safir na Hlavnej. Tam vyrábajú šperky podľa predstavy zakaznikov. Mám odtiaľ náušnice, síce nie vyrobené podľa môjho želania, ale sú pekné a kvalitné.

en4a
8. sep 2023

Ja som si dala prsten v Eppi a spokojnost. https://www.sperky-a-diamanty.sk/sperky-na-mieru

laura189
8. sep 2023

@226lenka Odporúčam Safír, majiteľ je odborník príjemný, ochotný, mám odtiaľ prsteň na mieru.

janage
8. sep 2023

@katarina789 ja by som skúsila cez Sashe. Dávala som dcére náušničky robiť a sme spokojné. Boli tam aj ponuky podľa vášho návrhu.

lalia33
8. sep 2023

Na fb si pozrite : zlatník Žiak... ja som si u neho dávala robiť zlatý privesok , dokonca som mu posielala aj zlomkove zlato, komunikácia super a vyrobil mi podľa mojej predstavy presne co som potrebovala. Aj grafický návrh spravil. Vyrába aj prstene . Za mňa super.

mishelin713
9. sep 2023

@katarina789 klenoty Hematit 👌 dávali sme si obrúčky podľa želania, majú svoju prácu aj na Fb/Ig

molkapolka
9. sep 2023

@katarina789
Filiz na Kupeckeho, mame obrucky od nich podla vlastneho navrhu.

oblecenie99
9. sep 2023

Máme obrúčky zo Safiru na Hlavnej, sme maximálne spokojní, pán majiteľ vyraba nádherné šperky.