Kde kúpiť darček pre bábätko?

mantilka
28. máj 2024

Kolegovi sa narodil syn a pozbierali sa kolegovia na darček pre drobca, má 3 tyzdne. Rozpočet je 70 e. Čo by ste kúpili a kde? Najlepšie na Terase.

syslik81
28. máj 2024

@mantilka dajte mu spravit plienkovu tortu a zvysok penazi dajte v poukazke nech si kupia co chcu-vacsinou aj tak uz maju vsetko a peniaze sa zidu neskor pripadne na plienky kozmetikua podobne ..

annlis
28. máj 2024

@mantilka za 50€ poukazku do dm-ky aby si kupili co potrebuju, za 20€ by som kupila pekny set detskeho riadu, ktory sa zide sice neskor ale isto sa vyuzije. Kupis v Maderne alebo Babatkove (klik na ich stranku)

Prosim, ziadne hracky ci oblecenie rodicia sa s tym spravidla ohadzuju, lebo vsak babky, tetky pokupili

annlis
28. máj 2024

@syslik81 ja by som od plienkovej upustila. Moje deti akcepovali len 1 druh plienok a “tortu” som odniesla kamoske 🤷🏻‍♀️ nie vzdy vsetko sadne a potom je s tym ostara

slavkadi
28. máj 2024

@mantilka my sme jednej kolegyni kupili poukážku do detského obchodu a montessori handrovu bábiku s menom dieťatka. Druhej kolegyni sme sa rovno spýtali čo by potrebovala, lebo to bolo druhé dieťatko, takže veľa veci už mala po prvom. A kúpili sme podľa želania detský drevený stolík.

januska12323
28. máj 2024

Plienkovu tortu jedine ak viete aké plienky používajú a či ich to vôbec poteší. Poukážkou do dm nič nepokazíš, nejaké neutrálne oblečenie, knižky, hračky na dlhšie obdobie a spravila b som z toho darčekový kôš.

belllinka
28. máj 2024

Plienková torta je taká kravina, že až. Dajte vyzbierané peniaze v obálke, tomu sa potešia najviac

gladys_07
28. máj 2024

Len nie plienkovu tortu 😂😂 mamicke daku fajnu cokoladu, ockovi vinko a malemu mojkacika napr, zvysok do obalky.

mantilka
autor
28. máj 2024

Plienkova torta určite nebude, bola zamietnutá hneď na začiatku 😁. O Maderne som uvažovala, že ísť kuknúť čo tam majú, aj tie poukážky sa mi páčia. Je to už druhé dieťatko, takže veľa budú mať po prvorodenej slecne. Vdaka

mantilka
autor
28. máj 2024

Aj naša mohla len jednu značku plienok.

vkatush
28. máj 2024

Ja som od kolegýň dostala normálne obálku. Celú ju popísali, pokreslili, popodpisovali a dnu dali peniaze a papierik, niečo v zmysle "mamka mi kúpi, čo potrebujem".

Potom som im už len poslala fotku, čo sme kúpili 😁

Žiadne plienkové torty, hračky, oblečenie. Fakt to nechať na rodičoch. Prípadne zavolať/napísať, čo chcú kúpiť, že to chcete kúpiť vy ako darček.

pinkgirl
28. máj 2024

@vkatush súhlasím, ak už má rodinka staršie dieťatko doma, tak je naj dať peniaze - tým nič nepokazíte. Sami sa rozhodnú čo za ne bude. Poukážky sú síce fajn, ale žiaľ viažu sa na konkrétnu sieť obchodu.

mantilka
autor
29. máj 2024

Už sme kúpili hračku, pozdrav s peniazkami podpísaný. Myslím, že budú vedieť lepšie nakúpiť podľa vlastných predstáv.

mantilka
autor
29. máj 2024

Diskusiu uzatváram.